Podlá kudla do zad královny: Tohle snad Harry nemyslí vážně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Podlá kudla do zad královny: Tohle snad Harry nemyslí vážně!

Harry si nový život v USA zamiloval.
Harry si nový život v USA zamiloval. (Foto: Pofimedia.cz, AP, archiv)

Ještě než princ Harry (35) a Meghan Markleová (39) opustili královskou rodinu, slíbili, že hodlají svůj čas rozdělit mezi Spojené státy a Velkou Británii. Zatím to však vypadá, že princovo srdce táhne více k USA než k jeho domovině. Během rozhovoru s britskými ragbisty prozradil, že se do svého nového života ve Spojených státech naprosto zamiloval.

Poté, co se princ Harry s manželkou Meghan odebrali z Velké Británie za oceán, velké množství autorů, kteří jsou zaměřeni na královskou rodinu, tvrdí, že se vnuk Alžběty II. změnil. Jasná proměna je patrná v jeho chování a vystupování.

Zatímco někteří se domnívají, že Harry ve Spojených státech trpí a cítí se ztracený, on mluví přesně naopak. Princ se svou manželkou během pandemie komunikuje s okolím zejména prostřednictvím videorozhovorů. Jiné tomu nebylo ani během rozhoru s ragbisty. Když se Harryho zeptali, jak si užívá nového života za oceánem, nemohl si nový život vynachválit.

Princ Harry a Ed Sheeran za duševní zdraví:

Video se připravuje ...

„To je snadná otázka. Miluji to tu. Je to tady fantastické!“ řekl dle eXpres.cz princ, a dokonce údajně naznačil, že se mu v luxusní rezidenci, kam se s Meghan nedávno nastěhovali, žije lépe než v Kensingtonském paláci. Tedy alespoň jako otci.

Harry je nadšený sportovec a dle svých slov chce ke sportu vést i svého syna. „Je nemožné tu sehnat malé ragbyové míče, já bych ale potřeboval Archieho začít pomalu zasvěcovat do hry. Jsem ale neuvěřitelně šťastný a vděčný, že tu máme velkou zahradu, takže mohu syna sledovat, jak hraje,“ řekl princ.

Meghan Markle o nátlaku a o životě v královské rodině:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.