Nové hnízdečko Harryho a Meghan: Barák za 350 MEGA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nové hnízdečko Harryho a Meghan: Barák za 350 MEGA!

Meghan a princ Harry
Meghan a princ Harry (Foto Reuters)

Královskému párečku se jen tak něčím nezavděčíte. Přestože totiž princ Harry (35) a jeho choť Meghan (39) bydleli na jedné z nejlukrativnějších adres v celých Spojených státech, minulý týden oznámili, že se přestěhovali do zbrusu nového bejváku. A jak už jsme u nich zvyklí, ani tentokrát netroškařili...

Z nové vily na okraji města Santa Barbara v Kalifornii by už ani nemuseli vystrčit paty. V domě se totiž kromě devíti ložnic, šestnácti koupelen, dětské herny nebo obří knihovny nachází i posilovna, divadlo, wellness koutek s vířivkou a saunou nebo vinný sklípek. Kdo by si chtěl zařídit bydlení v podobném stylu, musel by zřejmě vykrást banku. Tahle paráda Harryho s Meghan vyšla na neuvěřitelných 350 milionů korun.

Meghan a její působivá řeč na půdě OSN

Video se připravuje ...

Papá to zařídil

Pozemek o rozloze bezmála 2,5 hektaru zahrnuje i překrásnou zahradu s palmami, růžemi, levandulovým polem a dvěma dalšími budovami. A teď se podržte: pár si nové bydlení pořídil i přes to, že stále dluží britským daňovým poplatníkům v přepočtu přes 70 milionů korun za rekonstrukci domku Frogmore Cottage ve Windsoru. Právě tam měla dvojice bydlet, než si postavila hlavu a utekla před královskými povinnostmi do zahraničí. Umějí si to zkrátka zařídit. Nebo tedy spíš princ Harry umí. Zdroj z blízkého okolí vykutálených manželů totiž potvrdil, že na nákupu nemovitosti se finančně podílel Harryho otec, princ Charles (71).

„Charles už dříve deklaroval, že svým synům kdykoli rád pomůže. A Harry a Meghan prohlásili, že v této vile se konečně cítí jako doma, takže nebylo co řešit.“ Na tomhle místě by se líbilo každému. V Santa Barbaře je po většinu roku slunečno a teplo. Vila se navíc nachází jen pár kroků od oceánu, v docházkové vzdálenosti jsou i obchody a luxusní restaurace. Co ale zejména Meghan ocení zdaleka nejvíc, jsou sousedi. Na kafíčko tady může zaskočit za herečkou Gwyneth Palthrowovou (47), moderátorkou Oprah Winfreyovou (66) nebo režisérem Georgem Lucasem (76).

Celý článek najdete v tištěné verzi Aha!

Meghan o nátlaku a o životě v královské rodině

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.