Fanoušci v šoku: Děsivá proměna Meghan! Tohle snad nemyslí vážně | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Fanoušci v šoku: Děsivá proměna Meghan! Tohle snad nemyslí vážně

Meghan Markleová
Meghan Markleová (profimedia.cz)

Vévodkyně Kate nedávno překvapila novým účesem, nechala si lehce zesvětlila své lokny. S proměnou však nezůstává pozadu ani Meghan Markleová. Manželka prince Harryho překvapila výrazně delšími vlasy. To však není jediná změna na vzhledu bývalé herečky.

Po svatbě s princem Harry se život Meghan otočil vzhůru nohama.  Velkou změnu utrpěl zejména její vzhled. Bývalá herečka se musela zbavit tmavých nebo rudých laků na nehty, výrazného líčení nebo svých kudrlin.

Meghan Markle a její působivá řeč na půdě OSN

Video se připravuje ...

 

Pokud se podíváte na starší snímky Meghan, určitě na nich neuvidíte perfektně rovné vlasy, právě naopak.  Na starých fotkách se kolem hlavy pohupují kudrnaté prstýnky z vlasů. Vstupem do královské rodiny se však účes změnil a bývalá herečka na veřejnosti začala nosit rovné vlasy či od brady do délek něžné vlny.

Před pár dny se však Meghan pochlubila novým účesem a fanoušci se nestačí divit. Její vlasy jsou delší než obvykle, spousta z nich se domnívá, že jde o příčesky. A jelikož pozornému oku fanouška nic neunikne, všimli si ještě jedné výrazné změny. Na nových záběrech má manželka prince Harryho plnější rty. Nechala si snad Meghan rty zvětšit? Posuďte sami v naší galerii.

Meghan Markle o nátlaku a o životě v královské rodině

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.