Kate pod palbou nechutných urážek! Šokující reakce Meghan | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Kate pod palbou nechutných urážek! Šokující reakce Meghan

Kate s Williamem a Meghan s Harrym na poslední společné akci
Kate s Williamem a Meghan s Harrym na poslední společné akci (archiv)

Pár ze Sussexu nedávno veřejně poděkoval fanynce, které se díky fundraisingu podařilo získat 1,3 milionu korun. Jenže za hezkým úmyslem se ukrývá i pěkná špína. Ačkoliv podle některých to Meghan a Harry netušili, jiní zlí jazykové tvrdí, že dobře věděli, která „bije“.

Skalní fanynce Meghan Markleové (39) a prince Harryho (38) Dani Trinové se dostalo ohromné pocty – vévodové ze Sussexu jí v soukromém hovoru po telefonu poděkovali za odvedenou práci při shromáždění veřejných finančních příspěvků, jak píše Blesk.cz. Plna dojmů se pak se zážitkem podělila se svými sledujícími na sociální síti. Jenže jí jaksi nedošlo, že své emoce vypsala na účet, který shodou okolností v minulosti nevybíravě útočil na celou královskou rodinu.

Meghan Markleová o nátlaku a o životě v královské rodině: 

Video se připravuje ...

V několika případech tu autoři vévodkyni z Cambridge uráželi hanlivými výrazy typu „dě**a s koňským ksichtem, co žije ve stínu mrtvé ženy“ a označovali ji za anorektičku, v jiných zase útočili na jejího manžela. Velké množství nechutných příspěvků se soustředilo i na samotnou panovnici. Trinová se sice od urážlivých komentářů distancovala s vysvětlením: „Účet fungoval jako otevřené fórum, nemám kontrolu nad tím, co tam kdo zveřejní“. Fanoušci královské rodiny ovšem mají jasno. A pochopitelně je zarážející i přístup Meghan, která útoky na svoji osobu vnímá velmi procítěně, zatímco ty na svoji švagrovou nechává „plavat“.

Vévodkyně Kate promluvila o duševním zdraví: 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.