JE TO TADY! Horká novinka Meghan a Harryho | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

JE TO TADY! Horká novinka Meghan a Harryho

Meghan a Harry
Meghan a Harry (profimedia.cz)

Po měsících tápaní se definitivně dobrali k tomu, oč už od svého odchodu z Velké Británie usilovali. Nezadařilo se jim sice okamžitě, nyní je ale pravděpodobně štěstí na jejich straně.

Od té doby, kdy královskému páru ze Sussexu královna odkývala samostatnost a mohli zabalit kufry a odebrat se do zámoří, nacházeli azyl na různých místech. Na vlastní bydlení ovšem nějakou dobu čekali. Před několika dny ovšem ohlásili světu, že jsou konečně „ve svém“.

Vévodkyně Meghan porodila! Co novorozence čeká podle Jindřicha Forejta?

Video se připravuje ...

Jejich novým domovem je luxusní sídlo v Santa Barbaře v Kalifornii, která je označována za „Beverly Hills severu”. Pár měl honosnou nemovitost koupit před šesti týdny.

Podle informací britských médií se jedná o dům s devíti ložnicemi, 16 koupelnami, tenisovým kurtem, knihovnou, vinným sklípkem, tělocvičnou, divadlem, pětimístnou garáží. Maximální komfort jim tak chybět stoprocentně nebude, stejně jako vytoužené soukromí.

Meghan Markle o nátlaku a o životě v královské rodině:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Milla
21. 8. 2020 • 13:58

Blamal-nová taktika tzv.moderní žurnalistiky.Po totálně vylhaných článcích další sešup kvality.Recyklace příspěvků starých několik dnů až měsíců.Viz nové sladké fotky prince Loui­se(du­ben),k­rálov­na to natřela Sussexům a zakázala jim používat značku Sussex­royal(­březen­).Toh­le je staré jen něco přes týden,no.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.