Tady něco nehraje! Kam se poděla Meghan? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Tady něco nehraje! Kam se poděla Meghan?

Princ Harry a jeho žena Meghan
Princ Harry a jeho žena Meghan (ofimedia.cz, AP, archiv)

Druhorozenému z princů už je 36. let. Všichni členové britské královské monarchie mu popřáli i prostřednictvím sociální sítě. Jenže Meghan (38) se jakoby vypařila...

Sledující sociálních sítí mohli zaregistrovat hned čtyři snímky prince Harryho, které okomentovali jeho příbuzní. Jednu zveřejnil podle webu Super.cz Buckinghamský palác, jednu Kensingtonský palác (sídlo Kate a Williama), dále Clarence House (dům Charlese a Camilly). Jenže na všech fotkách, které připomínaly společně strávené chvilky s Harrym, chyběla právě jeho manželka. Což příznivcům královské rodiny pochopitelně neuniklo. „Zajímavá selekce fotografií. Žádná Meghan,“ komentovali náhodný výběr snímků. „Hezká připomínka šťastnějších dob, než se to celé rozpadlo...,“ rýpnuli si do nových poměrů v monarchii další.

Nešťastná královna: Harry, opusť Meghan! A manžel Pilarové o bolestech před smrtí:

Video se připravuje ...

Podle citovaného zdroje je ale to, že na snímcích figuruje jen sám oslavenec, naprosto běžná praxe. A stejně tak tomu mělo být i v případě nedávných narozenin Meghan.

Královna Alžběta a vévodkyně Meghan poprvé samy spolu na akci:



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.