Rozkol mezi Meghan a Harrym: On má UTRUM, ona si mne ruce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Rozkol mezi Meghan a Harrym: On má UTRUM, ona si mne ruce

Královna Alžběta dostala smutnou zprávu: Meghan a Harry se do královské rodiny nikdy nevrátí
Královna Alžběta dostala smutnou zprávu: Meghan a Harry se do královské rodiny nikdy nevrátí (archiv)

Odchodem za oceán a vlivem neutuchající koronavirové krize ruší vévoda ze Sussexu jednu plánovanou cestu do Británie za druhou. Kvůli pandemii nemá ani možnost dorazit na tradiční setkání britské královské rodiny, jako je třeba lov divoké zvěře a čaj o páté s královnou Alžbětou (94). Zatímco Harry (35) je prý ze vzniklých komplikací nešťastný, jeho manželka má údajně zcela opačné pocity.

Třebaže rodina královského páru z Cambridge už je na zámku Balmoral a po dlouhých měsících se konečně shledala s královnou Alžbětou II. (94) a princem Philipem (99), Harryho se babička s dědou zase nedočkají. Podle webu Blesk to bude vůbec poprvé, co se jejich vnuk v září na zámku neukáže.

Podle zdroje, který promluvil pro server InTouch Weekly, je princ frustrovaný, bohužel se nedá nic dělat. Zato Meghan„krvavá“ dovolená vůbec nechybí. „Nemá pocit, že by o něco přicházela. V současné době ji zaměstnává zařizování nového domu v Montecitu," uvedla k situaci královské dvojice ona zasvěcená osoba.

Meghan Markelová o životě v královské rodině: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.