Pohádkový život končí? Noční můra vévodkyně Kate je zpět | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pohádkový život končí? Noční můra vévodkyně Kate je zpět

Vévodkyně Kate
Vévodkyně Kate (Profimedia.cz)

Zatímco její rivalka Meghan (39) neustále žehrá na to, jak byl pro ni vstup do královské rodiny těžký, jak na ni média útočí a nikdo se jí nezastane, neuvědomuje si při tom, že také Kate zažívala zpočátku v monarchii perné chvilky. Jenže negativní přijetí dokázala obrátit ve zcela opačný postoj novinářů i samotné panovnice. Nebyla totiž líná.

Manželka prince Williama zkrátka napnula všechny síly k tomu, aby obstála. Jenže všechny úspěchy pak začala stírat tendence švagrové prát na veřejnosti špinavé prádlo. A teď bude ještě hůř. Díky biografii královského páru ze Sussexu s názvem Finding Freedom (Hledání svobody).

Otevřená zpověď Williama, Kate a Harryho: O mateřství i smrti Diany:

Video se připravuje ...

Vrhá totiž na Kate s Williamem dost odpudivé světlo, jak uvádí web Plus Jeden Deň. Podle dostupných informací překáželo Meghan hlavně to, že ji královská rodina neuchránila před bulvárními novináři. Vévodkyně z Cambridge přitom musela ve svých začátcích čelit mnohem silnějším atakům ze strany novinářů. Jenže na rozdíl od ukřivděné americké herečky z toho dokázala „vybruslit“ svými vlastními silami. Aniž by se kohokoliv doprošovala.

Jak šel čas s Kate Middleton: Od roztomilé holčičky až po nejsledovanější ženu světa:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.