Hrůzné svědectví z dob těhotenství: Tohle vše musela Meghan vytrpět! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hrůzné svědectví z dob těhotenství: Tohle vše musela Meghan vytrpět!

Královská rodina prý Meghan během těhotenství dostatečně nechránila.
Královská rodina prý Meghan během těhotenství dostatečně nechránila. (Reuters)

Na jedné straně stojí bulvár, na straně druhé Meghan Markleová (38). Ačkoliv již není součástí britské královské rodiny, spory z minulosti stále nejsou vyřešené. Manželka prince Harryho (35) je přesvědčená, že během těhotenství ji královské instituce dostatečně nechránily a nemohla se před útoky novinářů bránit.

Toto tvrzení je součástí dokumentu žaloby Meghan proti britskému bulváru. List Daily Mail totiž zveřejnil její dopis, který byl určený jejímu otci Thomasi Markleovi, s nímž se přestala stýkat poté, co neustále informoval bulvár historkami ze života vlastní dcery. Manželka prince Harryho dle webu iDnes.cz požaduje od vydavatele odškodnění za údajné zneužití soukromých informací, porušení soukromí a porušení autorských práv.

Právní zástupce Meghan také tvrdí, že zejména v době, kdy čekala syna Archieho, si připadala bezbranná. Během těhotenství necítila, že by ji královská rodina jakkoli chránila. A sama se dle Seznam Zprávy „stovkám nepřesných, lživých a škodlivých článků“ bránit nemohla kvůli mediální politice paláce.

Meghan Markle o nátlaku a o životě v královské rodině:

Video se připravuje ...

Právníci jednoznačně odmítají, že by Meghan komukoli ze svých přátel nařídila, aby ji veřejně hájil. Přesto se tak stalo.  Na obranu manželky prince Harryho promluvilo pět jejích přátel. Podle právníků se tak rozhodli, protože Meghan nikdy neviděli v takovém stavu a byli znepokojeni, jelikož byla těhotná.

 „V lednu 2019, když byla těhotná, si byla navrhovatelka vědoma toho, že se její přátelé obávají o její duševní zdraví. Že jim dělá starosti, jaký dopad na ni může mít falešný portrét, který o ní média vytvářela. Toužili to napravit,“ napsal The Huffington Post dle webu Seznam Zprávy.

Meghan Markle a její působivá řeč na půdě OSN:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.