Meghan versus Kate: Tohle prý začalo vzájemnou NENÁVIST! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Meghan versus Kate: Tohle prý začalo vzájemnou NENÁVIST!

Kate a Meghan se prý nemají v oblibě už dlouho.
Kate a Meghan se prý nemají v oblibě už dlouho. (Foto: Reuters)

Herečka Meghan Markleová (38) nikdy nezapadla do britské královské rodiny, ač se díky svatbě s princem Harrym (35) stala vévodkyní. Jistě k tomu přispělo, že se nedokázala spřátelit s Kate (38), která si po sňatku s budoucím králem Williamem (39) přízeň nových příbuzných získala.

„Není tajemstvím, že si královské švagrové nikdy nepadly do oka,“ konstatuje magazín Tatler. „Catherine a William byli od začátku vůči Meghan velmi podezíraví, což Harryho ranilo a hněvalo,“ uvedl pro Tatler jeden z přátel Williama a Kate. „Pak přišel incident na zkoušce před Meghaninou svatbou,“ uvádí další důvěrný zdroj. „Byl horký den a údajně tam byl spor, zda mají družičky mít punčocháče. Kate v souladu s protokolem měla za to, že by měly. Meghan si to nepřála.“

Nakonec vyhrála nevěsta, družičky – včetně Katiny tehdy tříleté dcery Charlotte – punčocháčky neměly. Od oděvů však svár hned eskaloval, uvádí Tatler. Kate prý nastávající švagrové vyčetla, jak panovačně se chová ke služebnictvu. „Ten článek obsahuje řadu nepřesností a nepravdivých překroucení, Kensingtonský palác je před vydáním neviděl,“ reagoval mluvčí Williama a Kate.

Královská rodina děkuje zdravotníkům

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
29. 5. 2020 • 11:42

Jednoznačně vítězí Meghan ve sporu o punčocháče.Je to emancipovaná ženská a nevidí důvod v 21. stol., aby se malé holky po hodiny trvající ceremoniál pekly ve vedru v punčocháčích.Kate je holka z obchodnické rodiny, sama nic neumí a bazíruje na etiketě Paláce papeženštěji, než papež.Její synek byl kvůli "etiketě " v kraťasech, byť bylo skoro pod nulou zatímco ona s Williamem byli v kabátech. Kate se zavděčuje královně až moc tupě a bez zdravého selského rozumu. A Meghan fandím od doby, co se cukla a chtěla teplo, protože v Paláci je ledárna a syrových 21 st. jí nestačilo.Věčně zimou v bytech promodralí Angláni mě taky neberou.

mord
29. 5. 2020 • 05:43

To je sokujici

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.