Chudák Kate! Takový dárek od Williama nečekala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Chudák Kate! Takový dárek od Williama nečekala!

Kate a William.
Kate a William. (Foto Profimedia.cz)

Kate Middleton (38) během vztahu s princem Williamem (38) dostala nespočet darů. Na jeden z nich však nikdy nezapomene. Následník trůnu na sebe prásknul, jaký nejhorší dárek věnoval své manželce, a o šperk rozhodně nešlo.

Princ si pro svou manželku na začátku jejich manželství připravil velmi neobvyklý dárek. Jeden by hádal, že Kate obdaroval šperkem z královské pokladnice, ale William sáhl po úplně něčem jiném.

„Dal jsem jí dalekohled,“ přiznal dle Super.cz. „Nikdy nedopustí, abych na to zapomněl,“ smál se. „Bylo to na začátku manželství a řeknu vám, že to splnilo účel. Myslím, že v tu chvíli se do mě úplně zbláznila,“ vtipkoval William.

Královská rodina děkuje zdravotníkům:

Video se připravuje ...

Ačkoliv si princ dal s dárkem práci, Kate jeho nadšení nesdílela. „Zabalil jsem ho, byl opravdu pěkný. Snažil jsem se o tom sám sebe přesvědčit. Říkal jsem jí 'Podívej, jak je úžasný a jak daleko s ním vidíš," svěřil se William. „Koukala na mě, jako by říkala 'Je to dalekohled, co to s tebou je', nedopadlo to moc dobře. Upřímně nemám vůbec ponětí, proč jsem ho vlastně koupil,“ dodal princ.

Kate a Meghan na Wimbledonu:



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.