Z toho až mrazí! Nové a drsné detaily o válce Kate a Meghan | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Z toho až mrazí! Nové a drsné detaily o válce Kate a Meghan

Kate a Meghan se podle mnohých nemají rády.
Kate a Meghan se podle mnohých nemají rády. (Foto: Reuters)

Kniha Finding Freedom, v překladu Hledání svobody, vyzradila další detaily o nevraživosti mezi Meghan a Kate. Podle autorů textů je jasné, že se lásky britských princů neměly rády. Spisovatelé předložili světu hned několik důkazů, které nejednoho čtenáře překvapily.

Jejich vztah nebyl ideální od samého začátku. Meghan Markleová se do královské rodiny jednoduše nehodila a mnoho lidí jí to dávalo najevo. Plusové body nezískala Meghan především u švagrové Kate Middletonové. Ta podle informací nedokázala snášet Meghaniny manýry a její neustále porušování královských pravidel.

Často se tak ukazovalo prstem právě na Meghan a Kate byla považována za perfektní členku monarchie, která reprezentuje korunu přímo na jedničku. Nová kniha s názvem Finding Freedom však ukázala i Kate ve špatném světle.

Takřka celá královská rodina poděkovala zdravotníkům a popřála k Mezinárodnímu dni sestřiček

Video se připravuje ...

V díle tvrdí, že během mše ve Westminster Abbey u příležitosti oslav Commonwealthu se nechovala k bývalé herečce právě Kate zrovna uctivě a je tak vidět, že i „dokonalá“ Middletonová někdy ujede. „Ačkoliv se Meghan snažila navázat oční kontakt s Kate, vévodkyně ji sotva vzala na vědomí… Schválně ignorovat svou švagrovou…

Myslím, že to z pohledu řady lidí nevypadalo dobře,“ pověděli podle Blesku autoři titulu Omid Scobie a Carolyn Durandová pro Times. Tato publikace je tak jedním z mála děl zastávajících se právě Meghan. I tak se princ Harry s jeho chotí ke spolupráci nepřiznali a knihu nijak nepropagují. „Vévoda a vévodkyně ze Sussexu neposkytli žádný rozhovor a nijak k vytváření knihy Finding Freedom nepřispěli,“ uvedl mluvčí slavného páru.

Královská rodina děkuje zdravotníkům

Video se připravuje ...



Přečtěte si
alzbeta59
3. 8. 2020 • 18:02

........ V díle tvrdí, že během mše ve Westminster Abbey u příležitosti oslav Commonwealthu se nechovala k bývalé herečce právě Kate zrovna uctivě a je tak vidět, že i „dokonalá“ Middletonová někdy ujede. „Ačkoliv se Meghan snažila navázat oční kontakt s Kate, vévodkyně ji sotva vzala na vědomí… Schválně ignorovat svou švagrovou…..

Kate je budouci kralovna ktera vi, jak se pri techto situacich chovat. Neni to nejaka zpovykana nana, ktera si mysli, ze Anglicani vymysleli Commonwealth proto aby se mohla predvadet.

Je to plebs a podle toho jak se chova. Ucta se musi zaslouzit, ta se jen tak nevada.

tryskomys
3. 8. 2020 • 15:32

Tomu málokdo věří,že v tom nemají,své ukřivděné řeči.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.