Meghan podruhé mámou? Harry potvrdil, že druhé dítě je na cestě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Meghan podruhé mámou? Harry potvrdil, že druhé dítě je na cestě!

Meghan a Harry plánují v USA koupit vilu za 13 milionů dolarů
Meghan a Harry plánují v USA koupit vilu za 13 milionů dolarů (archiv)

Podezření na druhé Meghanino těhotenství fanoušci pojali poté, co se ženuška prince Harryho podezřele zakulatila a navíc se chytala často za břicho, podobně jako v průběhu prvního těhotenství. A navíc se Harry nechal slyšet, že s Meghan plánují děti dvě!

Zpráva o druhém těhotenství Meghan se objevila také v deníku Woman’s Day. Harry potvrdil, že druhé dítě je na cestě," hlásá doslova titulek článku. Důkazem může být i Meghanina návštěva na předávání cen WellChild Awards a také její následný útěk z Anglie do rodných Spojených států amerických. Skoro to vypadá, jakoby svého druhého potomka chtěla přívést na svět v klídku a soukromí mimo dosah zástupů fanoušků a všetečného zájmu médií.

Video se připravuje ...

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
-bello-
6. 7. 2020 • 00:54

Na rozdíl od průmyslovačky Kate si Meghan vydělává a to slušně!
Filmovými rolemi si vydělává.Ne jako Kate tím, že je něčí manželka

JaNat
4. 7. 2020 • 12:10

tryskomys na hraní ji už nikdo nechce, páč hrát neumí. Je to přesně ten typ, když neví kam tak do politiky. Nic nového, mele jen co všichni a spoléhá na to, že vypadá decela dobře. Za 5 z ní bude neforemná stařena a to ona ví. Vyžírka, líná jak prase, za 610 dnů v krlovské rodině makal jen 62 dnů a už bulela. Nikdy nebyla royal, ta Kate nesahá ani po paty.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.