Radostná novinka pro královskou rodinu: Kate s Williamem se dočkali! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Radostná novinka pro královskou rodinu: Kate s Williamem se dočkali!

Princ William a vévodkyně Kate
Princ William a vévodkyně Kate (profimedia.cz)

Vévodkyně Kate (38) platí v současnosti za nejoblíbenějšího člena královské rodiny. Ale nebylo tomu tak vždycky. Dokonce ani ji královna Alžběta II. zpočátku nemusela. Jenže manželka prince Williama odhodlaně dokázala, že si respekt i vřelý cit panovnice zaslouží.

Kate nejenže vzorně monarchii reprezentuje, ale také skvěle vychovává tři královské potomky. Přesto ani ona neměla v královské rodině snadný start a citový chlad ze strany Alžběty II. ji prý dlouho trápil. Jenže ledy se nakonec prolomily a Kate prokázala, že je pracovitá, loajální a ještě porodila královně tři pravnoučátka, což bylo velkým přáním panovnice.

Podle webu Wanda.sk ale Williamovu babičku hodlá potěšit ještě jedním přírůstkem. Navzdory mnohým spekulacím si prý přeje přivést na svět ještě jedno miminko. „Zářivý úsměv Kate prozrazuje, že ona sama je ve společnosti královské rodiny stejně tak šťastná jako sama Alžběta II.,“ uvedla podle Fabulous Digital ke vztahu královny a vévodkyně ministryně Jamesová. Z toho má radost podle jejích slov i princ William, kterého těší, že se vztahy mezi jeho manželkou a babičkou tak prohloubily.

Princ Harry o jeho rozporech s bratrem Williamem:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
adeso
24. 5. 2020 • 19:32

Kate kdysi psala že jí spolužáci šikanovali, pořád nechápu proč ? vždyť je to taková milá holka co se pořád tlemí jak nána Mám pocit že Wilík už ví proč nechce další dítě, ona je totiž Kate šílená závislačka na své rodine.

-bello-
23. 5. 2020 • 11:03

Milla
Duchess Doolitle
to sedí !!!!!!!!!!!!!!!!

1pravda1
23. 5. 2020 • 00:01

William další děti nechce, jak sám říkal, stačí mu 3 děti, ale Kate je jak posedlá, jen aby měla stejně dětí jako královna - 4. Fakt nechápu, proč se tak rouhá, vždy měla strašné nevolnosti a musela být na kapačkách ze začátku všech těhotenství.

Milla
21. 5. 2020 • 20:03

Oprava poslední věty,21 akcí ztráta na PŘEDposlední místo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.