Soukupova ex-partnerka Brožová: Škoda, že mu někdo nedal ránu... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Soukupova ex-partnerka Brožová: Škoda, že mu někdo nedal ránu...

Mediální magnát Jaromír Soukup a herečka Kateřina Brožová jsou už nějaký ten pátek od sebe.
Mediální magnát Jaromír Soukup a herečka Kateřina Brožová jsou už nějaký ten pátek od sebe. (showpix)

Odpůrci a stoupenci Ruska z řad politiků vyvolali ostrý spor v pořadu Aréna Jaromíra Soukupa v TV Barrandov. Nejvýrazněji se projevil starosta pražské části Řeporyje Pavel Novotný a poslanec Jaroslav Foldyna. Ke sporu se také vyjádřila herečka  Kateřina Brožová.

Debata mezi Novotným a Foldynou se ve středeční Aréně Jaromíra Soukupa pořádně vyostřila. Dvojice se dle idnes.cz  vyjadřovala jak k historickému významu a roli Sovětského svazu a takzvaných vlasovců v Pražském povstání, tak k nedávnému odstranění sochy ruského maršála Ivana Koněva v Praze 6.

„Ti kolaboranti tu dostávají strašně prostoru poslední dobou,“ řekl dle Blesku Novotný o Foldynovi, který se začal ihned bránit. Chovejte se slušně! Není to tak velká vzdálenost mezi náma!“ To si starosta Řeporyj nenechal líbit a okamžitě reagoval: „Jardo nevyhrožuj mi, ty vole, já z tebe můžu mít možná tak srandu, ty koště.“

„Ještě jednou mi řekneš koště, ty bulíku jeden, tak tady nechám zhasnout!“ řekl ostře Foldyna. „To víš, že jo,“ reagoval se smíchem Novotný a rozesmál se i Soukup. „Zhasnem a budeme se tady prát,“ řekl posměšně a dodal: „Jardo prosím, zkusme nějak chladně.“

Právě Novotný a Soukup byli v minulosti přátelé.  Novotný dle Blesku dělal dramaturga několika barrandovským pořadům majitele vydavatelství. Jejich přátelství ale skončilo, když se pohádali. Spor údajně vznikl kvůli tehdejší partnerce Soukupa herečce Kateřině Brožové, která měla na stanici Barrandov svůj vlastní pořad.

„V této TV je prostor pro sprostá a nechutná prasata,“ napsala dle Blesku Brožová na Facebooku. „Foldynu nemám ráda, ale škoda, že té ostudě nevolitelné ODS z Řeporyjí nedal ránu,“ dodala herečka.

Kateřina Brožová po zlomenině páteře: Problémy při tanci!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
rydlo
18. 7. 2023 • 13:21

Pokud je pro tohoto řeporyjského chudáka největší urážka koště, měl by si už konečně uvědomit, že on je pro spousty lidí to největší koště, kterým by se daly zametat pouze sr.čky v prasečáku a pak ho v těch sr.čkách ještě vyválet!

malavelka
13. 5. 2020 • 17:54

alem vždyť má Kateřina pravdu. Muži jsou vesměs ničemové, a tak aspoň když mají peníze. CVo dělat s ničemou, který je skrblík a po rouzvodu vás nechutně okrade?

Uživatel_5404086
13. 5. 2020 • 08:45

Novotný je neskutečné prase, ten normálního člověka nemůže urazit. Kdyby ODS jenom trochu za něco stála, tak ho okamžitě vyrazí. Je to podobný živočich jako Lang z Jesenice, který by prezidenta podřezal...Opravdu ODS je hnusná fašistická strana
Stydím se, že jsem ji v minulosti volila

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.