Meghanina globální ostuda! Tohle opravdu myslí vážně? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Meghanina globální ostuda! Tohle opravdu myslí vážně?

Princ Harry s Meghan Markle v Africe
Princ Harry s Meghan Markle v Africe (Reuters)

Poté, co se Princ Harry (35) se svou manželkou vzdal role v královské rodině, rozhodla se Meghan Markleová (38) opět prosadit coby herečka. Avšak návrat do Hollywoodu byl pro ni těžší, než se zpočátku zdálo. A možná i proto se bývalá vévodkyně rozhodla herectví odsunout na druhou kolej a plnit si své politické ambice.

Meghan Markleová jako prezidentka USA? Pro některé jde o pouhý vtip, jiní se s touto možností ztotožňují. Pro Američany je Meghan stále velmi populární, v Evropě je již brána za zcela irelevantní hvězdičku. Je vůbec možné, aby se bývalá herečka a vévodkyně ze Sussexu stala prezidentkou? Podle webu 1.pluska.sk ano!

Má více než 35 let, trvalý pobyt ve Spojených státech amerických nejméně 14 let a je původním občanem. To je více, než můžeme říci o Johnu McCainovi narozeném v zahraničí nebo Tedovi Cruz. Právě díky tomu, splňuje manželka prince Harryho všechny potřebné předpoklady pro možnou kandidaturu na post prezidenta USA.

Meghan Markle a její působivá řeč na půdě OSN:

Video se připravuje ...

Na rozdíl od ostatních možných kandidátů v následujících volbách má Meghan dle webu 1.pluska.sk obrovskou výhodu v mnoha oblastech. Jednou z nich je  její účinkování v seriálu Suits (Kravaťáci), kde si ji někteří spojují s úlohou nebojácné a finančně gramotné ženy. Další výhodou je samotný fakt, že je ženou se smíšenými kořeny. Právě v těchto dnech, kdy situace v USA po zabití 46letého Afroameričana George Floyda připomíná občanskou válku, se Meghan rozhodla znovu otevřít téma rasismu a promluvit o svých zážitcích, šikaně či osočování. Mnozí se tak domnívají, že aktuální situaci využila ve svůj prospěch.

Její vystupování nezůstalo bez povšimnutí sázkových kanceláří, které už nyní nabízejí možnost vsadit si, zda se Meghan v roce 2024 stane novou americkou prezidentkou. Do karet jí podle všeho nahrává i humanitární práce či vášnivé projevy o změně klimatických podmínek.

Meghan Markle o nátlaku a o životě v královské rodině:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
tryskomys
1. 7. 2020 • 15:57

To raději,at vyhraje Trump,ta zvěř potřebuje pevnou ruku a bič.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.