Odchodem to neskončilo: Meghan a Harry řekli jasné NE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Odchodem to neskončilo: Meghan a Harry řekli jasné NE!

Harry s manželkou Meghan Markleovou
Harry s manželkou Meghan Markleovou (Profimedia.cz)

Princ Harry (35) a Meghan Markleová (38) se vzdali královských povinností a od dubna žijí i se svým synem Archiem nově ve Spojených státech. S odchodem od královské rodiny se pojí i prohlášení, že nebudou komunikovat s vybranými médii.

 

Již v minulosti měli manželé problém s médii. Princ Harry žaloval deník The Sun  kvůli údajnému ilegálnímu odposlouchávání telefonní hlasové schránky. Meghan zase podala žalobu na bulvární list Mail on Sunday, který nezákonně zveřejnil její soukromý ručně psaný dopis jejímu otci Thomasovi Markleovi.

Nyní se rozhodli s některými britskými novinami přestat komunikovat. Princ Harry a Meghan napsali dopis, který ovlivní publikace  Daily Mail, Daily Mirror, Sun a Daily Express. „Jelikož se vévoda a vévodkyně ze Sussexu nyní usadili v další kapitole svého života a již nedostali žádnou podporu financovanou z veřejných prostředků, píšeme, abychom stanovili novou politiku vztahů s médii, konkrétně pokud se týká vaší organizace," cituje web dailymail.co.uk část dopisu.

„Média mají všechna práva informovat o vévodovi a vévodkyni ze Sussexu, dobře nebo špatně. Ale nemůže to být založeno na lži," píše web dailymail.co.uk. Oznámení přišlo několik hodin poté, co byl princ Harry kritizován za to, že prohlásil, že britská krize Covid-19 není tak špatná, jak se říká veřejnosti.

Meghan Markle o nátlaku a o životě v královské rodině:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.