Kde na to vzali? Luxus Meghan a Harryho jen tak něco nepřekoná! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Kde na to vzali? Luxus Meghan a Harryho jen tak něco nepřekoná!

Meghan a Harry.
Meghan a Harry. (Foto MMA/mjb, AP, reu)

Meghan (38) a Harry (35) opustili královskou rodinu a rozhodli se být finančně nezávislými. Ačkoliv to ze začátku vypadalo, že se manželé usadí v Kanadě, nové informace naznačují, že se rozhodli pro život v Malibu, kde jim padla do oka luxusní vila Mela Gibsona.

Harry s Meghan se rozhodli dle koupit vilu, kterou dříve vlastnil Mel Gibson. Populární herec ji koupil od Davida Duchovnyho v roce 2008. Kalifornská realitní agentka Andrea Pilot minulý týden zveřejnila na Instagramu oznámení. "Velké zprávy, princ Harry a Meghan koupí dům Mel Gibsona," cituje The Sun.

Nemovitost má vše, co si mladý pár může přát. Součástí domu je soukromý pozemek o rozloze 5,5 hektarů. Samotná nemovitost má posilovnu, pět ložnic a pět koupelen. V domě jsou dva bazény, včetně rekreačního bazénu s výhledem na kopce Malibu. Na terase je také vířivka. Nábytek je z velké většiny  z tvrdého dřeva. Pod stropem jsou dřevěné trámy a každá místnost má hned několik lamp.

Meghan Markle a její působivá řeč na půdě OSN:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
tryskomys
16. 4. 2020 • 14:45

Ti nikdy nebudou pracující,Harry to nepotřeboval do 35,pomalu mu vše nosili pod nos,ta mulatka zpychla,až když vydělala pár milionu,tím béčkovým serialem ve stylu mexické telenovely,přínos žádný,v39 letech už žádnou díru v Hoollywoodu neudělá,i kdyby jí protlačovala ta vychrtlá A,Jolie,škoda slov.

kinki
16. 4. 2020 • 11:40

Chudak Charlie, kym tyto dvaja paraziti sa osamostatnia tak riadne vybrakuju jeho ucet.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.