Takhle ji ještě neviděli! Šílený strach o Meghan! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Takhle ji ještě neviděli! Šílený strach o Meghan!

Meghan Markleová
Meghan Markleová (Instagram)

Ačkoliv ji mnoho lidí nemá zrovna v oblibě, má bývalá herečka Meghan Markleová hned několik přátel, kterým může plně důvěřovat a obrátit se na ně, když potřebuje podat pomocnou ruku. 

Od té doby, co se připojila k rodině prince Harryho, o ní začala mít především anglická média obrovský zájem. Lidé si mohli číst každý den nové, a často také pikantní, zprávy ze života bývalé herečky. Jak sama Meghan Markleová nedávno přiznala, někdy na tom byla psychicky velmi špatně a nemohla se bránit. Meghan se rozhodla zažalovat vydavatele novin Mail on Sunday a web MailOnline kvůli tomu, že zveřejnili v roce 2018 dopis, který adresovala svému otci. Meghanin boj s britskými médii nebyl podpořen královskou rodinou a exotická kráska se tak podle přátel cítila mizerně.

Noční můra Karla Gotta opět vyplouvá. Zakročí Ivana? A hořké loučení Harry a Meghan

Video se připravuje ...

„Její přátelé ji nikdy předtím neviděli v takovém stavu a právem se báli o její zdraví, a to především kvůli tomu, že byla ještě těhotná, nechráněná institucí a nemohla se sama bránit,“ pověděl zdroj o přátelích manželky prince Harryho podle pluska.sk pro časopis People.

Meghan Markle o nátlaku a o životě v královské rodině

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.