Harry na kordy s Williamem! Za zlou krví pouhá dvě slůvka ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Harry na kordy s Williamem! Za zlou krví pouhá dvě slůvka ...

Princové Harry a William
Princové Harry a William (profimedia.cz)

Nová kniha Finding Freedom (Hledání svobody) čeří ještě více rozbouřené vody mezi členy královské rodiny. Vysvětluje mimo jiné i to, proč mladší z princů nemůže přijít tomu staršímu pomalu ani na jméno. Přitom to prý William (38) nemyslel zle.

Bývali si velmi blízcí, nakonec vše padlo kvůli Meghan. Přitom nešlo ani tak o ni samotnou, jako spíš o rychlost, s jakou se do ní Harry zamiloval. To bylo i skutečným důvodem, proč románek William svému bratru vytýkal. Snažil se ho přesvědčit, aby se do ženění tolik nehnal. „Vezmi si tolik času, kolik potřebuješ, abys tu holku dobře poznal,“ měl říct ve chvíli, kdy se ho snažil se brzdit, ačkoliv mu podle autorů uvedené knihy Carolyn Durandové and Omida Scobieeho přál štěstí.

Královna Alžběta a vévodkyně Meghan poprvé samy spolu na akci:

„Zkrátka se chtěl jen ujistit, že Harry není zaslepen chtíčem,“ vysvětluje dvojice Williamovy záměry. Jenže mladší ze sourozenců si to vyložil po svém a urazilo ho, že o Meghan mluví jako o „té holce“. Tím se jejich vztah začal postupně propadat pod bod mrazu.

Meghan Markle o nátlaku a o životě v královské rodině

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.