Meghan a Harry slaví! O něčem takovém se jim ani nesnilo | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Meghan a Harry slaví! O něčem takovém se jim ani nesnilo

Meghan a princ Harry
Meghan a princ Harry (www.profimedia.cz)

Po odchodu z královské rodiny rozhodně nemají o pracovní nabídky nouzi.  Princ Harry (35) s manželkou Meghan Markleovou (39) získali pohádkový kšeft. Manželé podepsali několikaletou smlouvu se streamovací službou Netflix.

„Soustředíme se na vytváření obsahu, který informuje, ale i dává naději,“ prozradili dle Idnes.cz Harry a Meghan. Pár bude tvořit dokumentární filmy a seriály, celovečerní filmy či pořady pro děti.  „Tvorba inspirujících rodinných pořadů je důležitá i pro nás coby nové rodiče.“

Kate a Meghan na Wimbledonu

Meghan  a Harry si novou spolupráci pochvalují. „Jsme neuvěřitelně hrdí, že si vybrali Netflix jako svůj kreativní domov, a jsme nadšení, že s nimi budeme vyprávět příběhy, které mohou pomoci budovat povědomí a zvyšovat pochopení pro publikum,“ sdělil v prohlášení Ted Sarandos, obsahový ředitel Netflixu.

Ačkoliv Meghan ani Harry nemají zkušenosti s tvorbou nových pořadů, rozhodně nebudou pracovat za pakatel. Podle britských médií vévoda a vévodkyně ze Sussexu zinkasují kolem 150 milionů dolarů, což je v přepočtu téměř tři a půl miliardy korun. 

 

Meghan Markle o nátlaku a o životě v královské rodině

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.