Bezcitní Meghan a Harry? Hrůza, takhle to být nemuselo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bezcitní Meghan a Harry? Hrůza, takhle to být nemuselo!

Meghan a Harry
Meghan a Harry (profimedia.cz)

Jejich odchod nezaskočil jen fanoušky a členy královské rodiny. Takzvaný „megxit“ zlomil mnoho srdcí a zamíchal těžce s britskou monarchií. Nyní vyšla na povrch další nepříjemná skutečnost, kterou museli překousnout lidé z královského prostředí.

Nešlo jen totiž o ně dva. Na královský pár byla existenčně navázaná řada zaměstnanců. Poté, co si princ Harry vzal bývalou herečku Meghan Markleovou a nastěhovali se do společného sídla, získalo u nich práci mnoho šikovných lidí, kterým záleželo na pohodlí a spokojenosti tohoto slavného páru. Meghan se však i přes veškerý servis v Británii nelíbilo, a tak s Harrym a jejich malý synem Archiem uprchli do její rodné Ameriky.

Kromě toho, že zklamali řadu fanoušků a členy královské rodiny, vrazili kudlu do zad lidem, kteří o ně pečovali. „Zaměstnanci, kteří byli s párem od prvního dne, truchlili nad tím, co měl být příběh plný štěstí: dva lidé se do sebe zamilují, vezmou se, přivedou na svět potomka, slouží královně, konec. Místo toho se rozhodli opustit zemi,“ stojí podle Blesku v knize od Omida Scobieho a Carolyn Durandové.

Meghan o nátlaku a o životě v královské rodině

Video se připravuje ...

Podle autorů této publikace se pak Meghan rozloučila větou, která určitě hned několik zaměstnanců zmátla. „Takhle to být nemuselo,“ vyřkla prý při loučení Markleová. Bývalá herečka se tak jednoduše nedokázala přenést přes tlak, který je na členy královské rodiny vyvíjen a odnesli to bohužel i tvrdě pracující lidé. Podle informací již zmíněné redakce se však naštěstí někteří uchytili u jiných členů britské monarchie a nemuseli jít doslova o dům dál. 

Meghan a její působivá řeč na půdě OSN

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.