Tak to je BIZÁR! Odtajněné dokumenty o Meghan a Harrym šokují | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Tak to je BIZÁR! Odtajněné dokumenty o Meghan a Harrym šokují

Meghan Markle a princ Harry
Meghan Markle a princ Harry (profimedia)

Meghan Markleová (38) a princ Harry (36) předvedli, že jsou pořádně mazaní. Poté, co už nemohou ždímat královskou pokladnu, se rozhodli rozjet hned několik byznysů, díky kterým pohádkově zbohatnou. Odtajněné dokumenty odhalily jejich poslední projekty, které jsou přinejmenším zarážející.

Prodejný páreček! Tak by se dala nazvat uprchlická královská dvojice. Poté, co se princ Harry odstěhoval s manželkou Meghan do USA i s jejich synem, začali rozjíždět nejrůznější projekty, díky kterým si přijdou na pořádný balík peněz. Je jasné, že dvojice si zvykla na luxus a rozhodně se nespokojí s málem. Podle cas.sk slavný pár nedávno odstartoval byznys s jejich online projevy pro nejrůznější organizace a bohaté občany. Podle agentury Harryho Walkera si Meghan a Harry berou milion dolarů za proslov přes webkameru.

Meghan a její působivá řeč na půdě OSN

Video se připravuje ...

Agentura tvrdí, že v dokumentech Harryho a Meghan je předem přesně dané to, k čemu se budou vyjadřovat a na jaké otázky budou odpovídat. Vše je tak v jejich režii. Nejvíce se dvojice žene komentovat situace například kolem zneužívání žen či globálních změn. Pokud byste tak měli nepotřebný milion dolarů a pracovali byste v instituci, která řeší tyto těžké situace, můžete si zamluvit prince a jeho ženu přes již jmenovanou agenturu. Zatímco jiné celebrity spolupracují s různými organizacemi zdarma, Meghan a Harry z toho mají hotový zlatý důl!

Meghan o nátlaku a o životě v královské rodině

Video se připravuje ...



Přečtěte si
libormer
18. 9. 2020 • 22:34

Ten William a Kate dělají pěkný ho, tihle se aspoň snaží sami něco vydělat a ne jenom ždímat daňové poplatníky.

tryskomys
17. 9. 2020 • 14:33

Vyžírky jsou vyžírky,nic víc,oba jsou odporní bez morálních zábran,kéž by si někde natloukli h.u.b.u.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.