Mezinárodní trapas! Kate, tohle se fakt nepovedlo | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Mezinárodní trapas! Kate, tohle se fakt nepovedlo

Vévodkyně Kate
Vévodkyně Kate (profimedia.cz)

Poprvé od vypuknutí pandemie přivítala královská rodina v Buckinghamském paláci zahraniční návštěvu. Do Británie zavítal ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj (42) s manželkou Olenou (42).

Ačkoliv se v médiích ukázalo, že ani jeden ze zúčastněných na sobě neměl roušku, oba páry si držely patřičný odstup. Pro dostatek prostoru k audienci zvolili trůnní sál, jehož dekorace byly náležitě přizpůsobeny události.

Královská rodina děkuje zdravotníkům

Video se připravuje ...

Jelikož se jednalo o první oficiální návštěvu v pandemickém období, řešily se nejen formality, ale i výběr šatů obou dam. Kate (38) na sebe oblékla modré minimalistické šaty zdobené opaskem ve stejné barvě. Šaty na první pohled působily poněkud mdlým dojmem, doplnila je však náhrdelníkem ze šperkovnice princezny Diany (†37), čímž více vynikla.

Nešťastná královna: Harry, opusť Meghan! A manžel Pilarové o bolestech před smrtí

Video se připravuje ...

Oproti Kate ukrajinská první dáma zvolila bílý outfit, díky němuž Kate zastínila, a celkový dojem působil více oficiálně. Přestože Kate obvykle určuje trendy, při této příležitosti byla spíše za šedou myš.



Přečtěte si
abil
22. 10. 2020 • 10:57

Co se u pisalku povazuje za trapas je nevidane. A dokonce mezinarodni!!! Kate byla oblecena jako vzdycky, vkusne a elegantne, jak vypadaly saty pani ukrajinske prezidentove na uvedenych fotkach prakticky nebylo videt vubec. Pro vysoce postavene lidi jsou to pratelske navstevy, pro pisalky je to soutez krasy a obleceni. Jsou uz tim opravdu smesni...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.