Poddaní v šoku z Kate! Tohle jako vážně?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Poddaní v šoku z Kate! Tohle jako vážně?!

Kate Middleton
Kate Middleton (profimedia.cz)

Vévodkyně Kate (38) je pod neustálým drobnohledem, a tak není divu, že zraku pozornějších fanoušků či odborníků neunikne téměř nic. Opět tedy vyvstávají spekulace o tom, zda se manželka prince Williama (38) náhodou nesvěřila do rukou plastických chirurgů. Podlehla i ona trendu užšího nosu?

Již v minulosti se řešilo, zda si Kate nenechala zvětšit poprsí. Tyto domněnky však byly utlumeny názory, že je přeci jen Kate trojnásobnou maminkou.

Královská rodina děkuje zdravotníkům

Video se připravuje ...

Starší záběry vévodkyně z Cambridge ovšem upozornily na další možné chirurgické úpravy, a to pro změnu obličeje. Velká pozornost se věnovala především nosu, který podle odborníků mívala širší, než se na některých aktuálních fotkách zdá.

Žantovský: Brexit rozděluje i královskou rodinu. Trump porušuje všechna pravidla a zvyklosti

Video se připravuje ...

A údajně se i vyhlazovací trend dostal do královského paláce. Odborníci na estetickou chirurgii si totiž všimli, že má Kate příliš vyhlazený obličej v momentě, kdy se usmívá. Drobné vrásky okolo očí sice má, její čelo se ale zdá být vůči některým oblastem tváře bez jediné linky. 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.