Šokující soukromí mámy Kate! Temná tvářička Charlottky odhalena | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Šokující soukromí mámy Kate! Temná tvářička Charlottky odhalena

Z Charlotty se nám klube pěkná potvůrka!
Z Charlotty se nám klube pěkná potvůrka! (Reuters)

Pětiletá dceruška vévodkyně Kate (38) sice vypadá jako učiněný andílek, ovšem má i své temné stránky. Nečekané info přinesl princ William (38) ve svém novém dokumentu na téma ochrany životního prostředí. 

Podle anglických novin The Sun má být princeznička Charlotte Elizabeth Diana velmi panovačná a daleko dominantnější, než-li její starší bráška George! Sedmiletému princátku má prý dívenka dokonce velmi často rozkazovat! Informaci přinesl osobně tatínek v pořadu o ochraně životního prostředí s názvem Princ William: Planeta pro nás všechny.

Těm to sluší! Kate se ukázala na veřejnosti se všemi třemi dětmi:

Video se připravuje ...

Princezna Charlottka si navíc libuje v hodně podivném koníčku - miluje pavouky, které údajně také chová ve svém pokojíčku! A na talíří nejraději preferuje těstoviny a zelené olivy. Středomorskou kuchyni ji naučila papat španělská chůva Marie Turrion Borrallová.

 

Kate a Meghan na Wimbledonu:



Přečtěte si
-bello-
10. 10. 2020 • 00:06

Chalottka má chutě jako chlap. Prej olivy , ale když si vezmu otřesný nedomrlý a nechutný jídlo Anglie , možná to je pud sebezáchovy

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.