»Vzorňák« William vzteká Brity: LEŽ JAKO VĚŽ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

»Vzorňák« William vzteká Brity: LEŽ JAKO VĚŽ!

Princ William ututlal nákazu covidem-19.
Princ William ututlal nákazu covidem-19. (Blesk)

Celý svět řeší covid-19. Proto britskou veřejnost hodně rozlítilo, že jim budoucí následník britského trůnu zatajil, že i on byl pozitivní.

V posledních měsících se ho totiž podle Nového Času novináři často ptali, jestli má i on nákazu za sebou. William ale nic neprozradil. Přitom teď vyplynulo na povrch, že pozitivní test měl už v dubnu tohoto roku. Tedy ve stejném období, kdy s nemocí bojoval i jeho otec. Otázkou ovšem je, proč o tom královský palác lhal?

Princ Harry o jeho rozporech s bratrem Williamem:

Video se připravuje ...

„V čem všem nám ještě lžete?“ ptají se z toho důvodu vcelku logicky obyvatelé království. Podle šéfredaktora magazínu Majesty Joa Littlea je to velmi nezodpovědný krok s ohledem na současnou politiku transparentnosti. Přitom skandálů má královská rodina na krku už víc než dost! Zbytečné zatajování pravdy tomu z těchto důvodů jen a jen škodí a nedůvěra v tuto instituci bohužel stále sílí. Přitom proč zrovna takovou věc nepřiznat?

„Byly důležitější věci na řešení a já jsem jednoduše nechtěl nikoho znepokojovat,“ měl své počínání vysvětlit starší syn prince Charlese pro deník The Sun. Přitom Britové by daleko více uvítali, kdy je informoval o tom, že nemoc prodělal a že se nic tak dramatického nestalo. Důvěru by to prý budilo rozhodně větší!

Královská rodina děkuje zdravotníkům:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uivatel_5488419
5. 11. 2020 • 20:46

Všechno je to na hlavu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.