Princ Charles se dusí nenávistí: Téhle ženě nemůže přijít na jméno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Princ Charles se dusí nenávistí: Téhle ženě nemůže přijít na jméno!

Koho nemůže princ Charles ani cítit?
Koho nemůže princ Charles ani cítit? (Reuters)

Nejen Meghan (37) do britské královské rodiny úplně zdárně nezapadla. Princ Charles nemůže vystát ještě jednu ambiciózní dámu, která má poměr s jeho bratrem.

Tou je vévodkyně z Yorku Sarah Ferguson alias Fergie. Podle Nového času ji nesnášel nejen princ Philip, ale vydýchat ji nemohl právě ani princ Charles. Fergie totiž údajně podporovala princeznu Dianu a ostře se stavěla proti Camille Parker Bowles. S princem Andrewem, s nímž má princeznu Beatrice a Eugenii, se přitom rozvedla už ve devadesátých letech.

Před lety se ale ovšem začali bývalí manželé opět vídat a přátelit. Nedávno dokonce přiznali, že jsou milenci, respektive přátelé s výhodami. „Vévodkyně a vévoda zůstávají dobrými přáteli, jako byli po mnoho minulých let, na tom se nic nezměnilo,“ uvedl ke zvěstem o milostném poměru tiskový mluvčí vévodkyně Sarah. Pro Charlese to ale znamenalo na každý pád šok. K této ženě má stále silnou averzi.

Andrew se přitom s Fergie oficiálně rozvedl krátce po rozvodu Charlese a Diana, v roce 1996. Jenže jejich vztah na rozdíl od druhého královského páru ovšem ještě nevyhasl. Proti dvojici, která nyní žije ve volném svazku, brojil i princ Philip. Ten ale nemá už vzhledem ke svému vysokému věku energii, aby ve věci cokoliv podnikl. A královna Alžběta II. jim naopak velmi fandí!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.