Princ Charles promluvil o dítěti Meghan a Harryho: Tuhle chybu už znova neudělá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Princ Charles promluvil o dítěti Meghan a Harryho: Tuhle chybu už znova neudělá!

Princ Charles se na další vnouče velmi těší.
Princ Charles se na další vnouče velmi těší. (Foto: Profi media.cz, Getty Images)

Britská královská rodina se již brzy rozroste o dalšího člena. Na prvního potomka vévodkyně Meghan a prince Harryho se také velmi těší princ Charles, který se s příchodem dítěte stane již počtvrté dědečkem a nechal se slyšet, že se tentokrát chce role dědečka zhostit opravdu zodpovědně.

Princ Charles údajně lituje, že poté, co se narodil prvorozený George, neměl na chlapce nikdy čas. Z velké části to bylo kvůli pracovním povinnostem, zároveň si jeho blízcí prý nedokázali představit, jak svému vnukovi například vyměňuje plenku. Rodina Kate Middletonová přitom s podobnými věcmi neměla nejmenší problém.

Tentokrát chce princ Charles omezit množství svých pracovních povinností a být nastávajícím rodičům co nejvíce k dispozici. V životě malého miminka chce hrát klíčovou roli. Když na svět přišel zatím nejmladší princ Louis, podělil se Charles o milou gratulaci, ve které dodal, že je nesmírně šťastný, že v rodině přibylo další vnouče. Jediný problém je, že neví, zda s nimi zvládne udržet krok.

Proto se Charles na příchod dalšího vnoučete připravuje předem. Podle jeho slov je nesmírně důležité, abychom si s dětmi našli k sobě cestu, dokud jsou ještě mladé. Přestože se Charles dětem prince Williama a Kate nevěnoval tolik, jak by chtěl, když se se podaří mít všechny tři vnoučata pohromadě, společný čas si všichni užívají.

 

 Princ Charles jako dítě:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
janakveton
23. 3. 2019 • 13:54

Negroidní a europoidní. Šlo o překlep. Znervózňuje mě totiž značně ta Karina Kirilova. Proč jí to stále otiskujete? Proč se o to nezajímá třeba naše policie? Takhle se stupidně a nápadně nabízet, to snad není možný!!! Tak ať si to dává do nějakých ukrajinských časopisů a ne našich!!!

janakveton
23. 3. 2019 • 13:49

A teď budou mít navíc křížence begroidní a europoidní rasy! Která královská rodina se tím může pochlubit?!

bello
22. 3. 2019 • 23:16

Adlere,ty pitomče.Ty by sis měl dodělat tu pětitřídku

ivoadler
22. 3. 2019 • 16:20

Tenhle pán má nějaké pracovní povinnosti? Aby se nepředřel.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.