Astroložka princezny Diany o dítěti Meghan a Harryho: To se dalo čekat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Astroložka princezny Diany o dítěti Meghan a Harryho: To se dalo čekat!

Vévodkyně Meghan a princ Harry.
Vévodkyně Meghan a princ Harry. (Profimedia.cz)

Celá Británie netrpělivě čeká na příchod dalšího člena královské rodiny. Vévodkyně Meghan (37) a princ Harry (34) se stanou poprvé rodiči a jejich nenarozený potomek je v monarchii tématem číslo jedna. K jejich prvnímu dítěti se vyjádřila také astroložka Penny Thorton, která pracovala i pro princeznu Dianu (†36).

„Ať už to bude chlapeček nebo holčička, určitě bude velmi uvolněné a nekonvenční, co se týče zvyků v královské rodině. Za každých okolností bude samo sebou," řekla podle portálu People. Astroložka prozradila i fakt, že dítě bude zřejmě odrazem svých rodičů a jejich nekonzervativního způsobu života.

Podle odbornice hodně záleží, v jakém znamení se dítě narodí a jaké seskupení hvězd na obloze tehdy bude. Termín porodu lékaři stanovili na konec dubna, vypadá to tedy, že děťátko bude býk. "Býci jsou velmi stabilní, vytrvalí a zajímají se o věci, které vydrží dlouhodobě." To však ještě podle Penny není jisté. Pokud se totiž miminko na svět prodere do 30. 4., bude to pořádně netradiční nositel znamení býka. Příčinou je konjunkce Slunce a planety Uran, která právě v tento den končí. "Takové děti jsou velmi bystré a rády experimentují. Nezapadají do žádných šablon a jsou rebely".

Pokud by se však děťátko přihlásilo o slovo dříve, než lékaři předpokládají, bude beranem. Toto znamení končí 21. dubna. Jestliže by se tak stalo, princův potomek by byl "velmi odvážný, dobrodružný a sportovně založený". Thortonová řekla, že v takovém případě by měl velmi kladný vztah ke sportu a byl by nezávislým extrovertem. Astroložka také předpovídá, že dítě si bude nejblíže s bratrancem Louisem. "Budou spřízněné duše," uzavřela.

 Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
tryskomys
12. 4. 2019 • 19:54

Vždyt to je jedno co to bude,vyroste z něho stejný exot,jako je jeho nafrněná matinka,s americkou bábou v závěsu,pomýlené výchovou jako děti Angel.Jolie,dopoledne holka,odpoledne kluk.

mazanykralicek
30. 3. 2019 • 09:56

Holčička ?

vhtomas22
29. 3. 2019 • 20:22

Najděetee nahe_ženy ve vašem městě zde : til.pw/zeny

francoisem...@...
29. 3. 2019 • 18:13

Snadný kredit za 48 hodin Dobrý den, Nabízím Vám kredity s velmi jednoduchými podmínkami nad maximální dobu splatnosti 25 let bez ohledu na zapůjčenou částku. Pokud máte zájem, kontaktujte mě. e-mail: francoisemorandeau@hotmail.com

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.