Potupa pro Meghan: Služebnictvu došla trpělivost a vymyslelo odplatu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Potupa pro Meghan: Služebnictvu došla trpělivost a vymyslelo odplatu

Meghan dává zaměstnancům pořádně zabrat.
Meghan dává zaměstnancům pořádně zabrat. (Profimedia)

Chování Meghan Markleové (37) začíná mít následky. Zaměstnanci Kensingtonského paláce si začali z vévodkyně utahovat a dokonce jí vymysleli další nehezkou přezdívku.

Meghan byla zvyklá dávat veškerou svou energii do své práce, a když teď najednou žádnou práci nemá, zaměstnává alespoň své zaměstnance. Podle všeho nemá vévodkyně problém úkolovat služebnictvo už v pět ráno a následně je celé dny zahrnuje požadavky. Z tohoto důvodu si Meghan vysloužila již dříve přezdívku „obtížná vévodkyně“.

Avšak tato přezdívka příliš dlouho nevydržela a vévodkyně ze Sussexu má novou. Podle magazínu Tatler neřekne Meghan nikdo jinak než „Me-gain“. Toto oslovení se dá volně přeložit mnoha způsoby, ale žádný z nich nevyzní pro bývalou herečku dobře. Jde totiž o výrazy jako hrabivka, ziskuchtivka nebo všechnochtivka.

Nepříjemné požadavky a podmínky již z Kensingtonského paláce vystrnadily několik zaměstnanců. Z paláce odešla osobní asistentka Melissa Toubatiová, vrchní tajemnice pro komunikaci Katherine McKeeverová nebo další osobní asistentka Amy Pickerillová.

 Meghan Markle a její působivá řeč na půdě OSN:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Nela33
26. 3. 2019 • 12:31

Kdo chce kam, pomožme mu tam. Dobře ji tak. Přezdívka ji sedí, může používat jako druhé jméno.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.