Vévodkyně Meghan děsí Brity: Tohle už přehnala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vévodkyně Meghan děsí Brity: Tohle už přehnala!

Meghan Markleová.
Meghan Markleová. (profimedia.cz)

Před měsícem Meghan (37) odletěla do New Yorku, kde se uskutečnila oslava pro její nenarozené dítě za nejméně deset milionu! Vévodkyně za své utrácení sklidila ostrou kritiku, ale zřejmě si z toho nic nedělá. Nastávající maminka totiž plánuje další party a Britové z jejího rozhodnutí doslova šílí.

Kritika se na vévodkyni ze Sussexu strhla poté, co v New Yorku uspořádala babyshower. Meghan odletěla do města Spojených států amerických soukromým letadlem. Party se konala v luxusním hotelu the Mark, večeřelo se ve vyhlášené restauraci Polo, kde stojí jídlo klidně deset tisíc, konal se soukromý koncert a výzdoba z luxusních květin také nebyla zadarmo.

Britové byli naštvaní, že celou akci, kde nemohla chybět její svědkyně, Serena Williamsová, Victoria Beckhamová nebo manželka George Clooneyho, platili ze svých daní. Královský palác sice tvrdí, že oslava byla placená ze soukromých peněz, ne každý tomu věří.

O to více pobouření zavinila informace, že vévodkyně chystá další večírek. Kdo party zaplatí, není jisté, tentokrát by však mělo jít o skromnější událost a z Los Angles má přiletět také Meghanina matka Doria. „Nemělo by to být nic velkého, jen pro pár nejbližších kamarádek,“ nechal se slyšet pro Mail Sunday zdroj z okolí Meghan.

Původně se oslava měla konat v sídle nastávajících rodičů, ve Frogmore House, to však nepřipadá v úvahu, protože na něm probíhají stavební práce. Ve hře je ale alternativa v podobě Buckinghamského paláce.

 Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
nefimova.1...@...
19. 3. 2019 • 18:43

Unavený z neustálých pokusů o zhubnutí? Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > www.Bodyslim.Club

Nela33
19. 3. 2019 • 14:13

A co čekali. Meghan není spořivá Kate. Meghan čichla k penězům a tak proč by měla šetřit? Z cizího krev neteče. Meghaniny milenky si myslí jak je úžasná, ale já vidím jen faleš.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.