Palác na nohou kvůli Meghan: MIMINKO BEZ POHLAVÍ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Palác na nohou kvůli Meghan: MIMINKO BEZ POHLAVÍ

Vévodkyně Meghan Markleová
Vévodkyně Meghan Markleová (profimedia.cz)

Vévodkyně ze Sussexu Meghan se již brzy dočká svého prvního potomka. Podle magazínu Vanity Fair chce vévodkyně společně s princem Harrym vychovávat jako genderově fluidní, tedy bez vyhranění pohlaví. Královský palác tuto informací popřel.

„Sussexané už naplánovali gender-neutrální dětský kout a rozhodli se pro bílé a šedé barvy místo běžného stylu modrých a růžových barev, což je zřejmě v souladu s tím pojetím, jak se podle Meghan mají děti vychovávat,“uvedl magazín Vanity Fair.

„Jsou to zcela nepravdivé zprávy,“ stojí podle Revue iDnes.cz v prohlášení Kensingtonského paláce, který na článek magazínu reagoval. Podle něj se nastávající rodiče rozhodli svého prvního potomka nepodrobovat generovým stereotypům.

Vévodkyně údajně sama použila slovo fluidní v rozhovoru s přáteli. Magazín sice konstatuje, že za tím můžou být různé možné interpretace, podle mluvčího paláce jde o nesmysl. Podle Revue iDNES.cz se nedávno objevily spekulace ohledně pohlaví miminka. Meghan údajně nechtěně prozradila, že bude mít holčičku. Na tradiční americké předporodní oslavě, tzv. baby shower, měla růžovou květinovou výzdobu. Ve skutečnosti byly květiny v neutrálních barvách.

V pořadí již sedmý nástupce trůnu se má narodit v dubnu. Pokud se narodí holčička, mohla by se podle sázkových kanceláří jmenovat Victoria, Diana nebo Elizabeth. Pokud by to byl chlapec, nejvíce se tipují jména jako Albert, Arthur, Charles nebo Phillip.

 Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fido2
7. 3. 2019 • 18:13

Ještě, že takové hloupé nápady nemají zvířata. Třeba lev by se rozhodl, že je lvice a naopak.

lidinikiti...@...
7. 3. 2019 • 17:30

Unavený z neustálých pokusů o zhubnutí? Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > www.Takeslim.Com

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.