Zášť mezi Meghan a Kate: Válku rozsekl palác a to doslova | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Zášť mezi Meghan a Kate: Válku rozsekl palác a to doslova

Vévodkyně Kate a Meghan se pohádaly a od té doby se nemusí.
Vévodkyně Kate a Meghan se pohádaly a od té doby se nemusí. (Getty Images)

I když Kensingtonský palác neustále popírá, že by vztahy mezi Kate (37) a Meghan (37) byly vyhrocené, na veřejnost přesto unikají nové a nové informace, které zákulisní klevety o tom, jak jedna vévodkyně nemůže vystát druhou, a jak špatně to snáší oba princové, jenom posilují. Dokládají to ale i fakta!

Nejnovější informace podle webu JEDEN DEŇ PLUS odkazují na skutečnost, že se musel na dvě části rozdělit komunikační PR tým, který měl na starost jak rodinu Sussexovců, tak tu z Cambridge. Až dosud za obě strany vystupoval PR guru Jason Knauf (37). Nově se ale bude soustředit už jen na Kate a Williama.

Meghan a Harry bude mít od nynějška na starost jeho zástupce Christian Jones. Což musí vévodkyni ze Sussexu, pokud je skutečně ráda tou, která všemu velí, notně „užírat“. Protože zatímco Kate má „mistra“ ona se musela spokojit jen s „druhou ligou“.

Kensingtonský palác v rozdělení komunikačního oddělení ovšem vidí jedinou možnou cestu, jak zmírnit napětí mezi oběma stranami.

Jak se chovaly Kate a Meghan společně na Wimbledonu? Podívejte se zde:

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.