Bizarní zákaz královské rodiny: Prince Harryho a George teď spolu neuvidíte! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bizarní zákaz královské rodiny: Prince Harryho a George teď spolu neuvidíte!

S Georgem byl princ vyfocen na portrétech královské rodiny, avšak nikdy nebyl zveřejněn snímek z jejich soukromí.
S Georgem byl princ vyfocen na portrétech královské rodiny, avšak nikdy nebyl zveřejněn snímek z jejich soukromí. (Foto: profimedia.cz, archiv, Reuters)

Když se celý svět dozvěděl, že princ William (36) čeká se svou manželkou Kate (36) prvního potomka, jeho bratr princ Harry (34) se nemohl dočkat nové role strýčka. Harry má se svým synovcem krásný vztah, přestože na veřejnosti se k sobě skoro nehlásí. Odbornice na královskou rodinu teď odhalily, proč tomu tak je.

S příchodem George se princ Harry těšil na povinnosti i radosti, které jsou součástí role strýčka. Podle zákulisních informací má se svými synovci a neteří krásný vztah, i když to tak na první pohled nevypadá.

Při oficiálních událostech, které sledují lidé po celém světě, se totiž Harry chová ke Georgeovi i dalším potomkům svého bratra odtažitě. S Georgem byl princ vyfocen na portrétech královské rodiny, avšak nikdy nebyl zveřejněn snímek z jejich soukromí.

Odbornice na královskou rodinu mají jednoduché, avšak lehce podivné vysvětlení. "Není to proto, že by se neměli rádi, ale spíše proto, že Harry byl dlouhou dobu sám a královská rodina nechtěla, aby lidé říkali 'chudák starý mládenec Harry, podívejte se, jak si hraje s tím dítětem'," uvedly spisovatelky Kaitlin Menzová a Lisa Ryanová.

 

Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.