První svatba Meghan: Takovou zábavu může Harry jen tiše závidět! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

První svatba Meghan: Takovou zábavu může Harry jen tiše závidět!

Jediná fotka z první svatby Meghan, kterou Thomas má. Následného večírku se totiž nezúčastnil.
Jediná fotka z první svatby Meghan, kterou Thomas má. Následného večírku se totiž nezúčastnil. (Foto: ara)

Americké herečce Meghan Markle se podařilo něco nevídaného, dokázala se přivdat do britské královské rodiny. Svatba s princem Harrym a královnou Alžbětou v zádech byla úžasná. Ukázalo se ale, že její první svatba byla pro hosty zřejmě zábavnější. Když si totiž Meghan brala Trevora Engelsona, byla to opravdu pořádná drogová jízda. Co se tenkrát dělo?

O první svatbě Meghan promluvil její otec Thomas Markle. Možná kdyby mezi ním a dcerou nepanovaly tak napjaté vztahy, nechal by si tyto informace pro sebe. Jenže on se rozhodl mluvit a prozradil skutečně zajímavé detaily.

Podle něj byly velmi odvážné už samotné pozvánky na svatbu, Meghan na nich totiž byla vyfocena v plavkách s lahví piva. Dál podle deníku The Mail o první veselce prozradil to, že všech sto přítomných hostů bylo už při příchodu obdarováno taštičkou, tak kromě uvítacího lístku ukrývala i sáček s marihuanou. „Už si nepamatuju, co jsem se svým sáčkem udělal,“ prozradil Thomas Markle.

Řádně uvolnění hosté se pak bavili na pláži, kde si mohli zacvičit jógu pod vedením nevěstiny matky Dorii Ragland, anebo jen tančili na reggae hudbu. O tom by si na svatbě s princem Harrym nechat jen zdát, i když je pravděpodobné, že takový mejdan by si dokázal užít i její druhý manžel.

 Kate a Meghan na Wimbledonu

 

 



Přečtěte si
jasnovidec01
12. 12. 2018 • 19:17

k čemu je dobré kydání špíny ze strany AHA ???každej má nějakého kostlivce ve skříni.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.