Královna chystá pro Meghan a její mámu neskutečnou potupu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Královna chystá pro Meghan a její mámu neskutečnou potupu

Britská královská rodina má spoustu tradic.
Britská královská rodina má spoustu tradic. (Profimedia.cz, archiv)

Vévodkyně ze Sussexu Meghan Markle (36) musí coby členka královské rodiny dodržovat řadu pravidel a tradic. S přicházejícími svátky na řadu přichází i tradice, že všichni členové královské rodiny se před a po štědrovečerní večeři zváží, aby se královna Alžběta II. (92) ujistila, že se všichni dobře najedli!


Naštěstí pro Meghan a její matku Doriu Ragland, kterou královna osobně na večeři pozvala, tato tradice, stejně jako pro ostatní členy královské rodiny neplatí. "Britská královská rodina má spoustu tradic, ale toto je pouze přidaná hodnota. Královna rozhodně nikoho neváží," řekl Blesk.cz expert na královské rodiny Jindřich Forejt.

Expert dále prozradil, že budou všichni společně zdobit vánoční stromeček, který se začal zdobit od doby prince Alberta, tedy manžela královny Victorie. "Albert nechal uřezat jedle ve Windsoru a přivézt do zámku. Dřív tomu bylo tak, že každý člen rodiny měl svou jedli. Stromečky pak podle protestantské německé tradice zdobily. Každý si pak svůj stromek postavil na stoleček a teprve pod něj se daly dárky," vysvětlil Forejt.

Britská královská rodina si dárky rozbaluje už 24. prosince, místo 25. prosince, jak je tomu zvykem v ostatních domácnostech. Mezi oblíbenou tradici patří i fotbalový zápas, ve kterém hrají i princ William s bratrem Harrym spolu se zaměstnanci sídla Sandringham, kde rodina tráví Vánoce.

Kromě fotbalového zápasu rodina nezapomíná ani na odpolední čaj, který se koná vždy před štědrovečerní večeří nebo návštěva kostela, kde se rodina setkává s veřejností.

Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
majojo
21. 11. 2018 • 19:27

Proč by to měla být potupa? Pokud královka svolí, aby se Meghan s matkou zúčaastnily takovéhle rodinné taškařice, je to spíš pocta. A kromě toho, je to článeček převzatý z britského nebo spíš německého bulváru, našeho chlebodárce, který se naprosto nezakládá na pravdě.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.