Poplach v královské rodině: Z neviňátka Meghan se vyklubala noční můra, prachy v trapu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Poplach v královské rodině: Z neviňátka Meghan se vyklubala noční můra, prachy v trapu!

Fotografie
Fotografie (internal)

Do britské královské rodiny vstoupila Meghan Markle (37) v březnu, kdy se provdala za prince Harryho (34). Přestože si Meghan získala srdce celé Británie, stále není jednou z nich! Podle britského deníku Mirror bude trvat ještě několik let, než se vévodkyně stane právoplatnou Britkou!

Ačkoliv se to nezdá, Meghanino občanství způsobilo v královské rodině pořádný poprask. Americký zákon totiž jasně říká, že Meghan musí odvádět každý cent z jejího královského příjmu na daních. Ohroženy tak jsou i peníze prince Harryho a také účet, který zdědil po své matce, princezně Dianě.

Uzavřením sňatku mezi princem Harrym a Meghan, získala nyní již vévodkyně ze Sussexu přístup k tomuto účtu. Tento účet vytváří roční příjmy pro Harryho ve výši 300 tisíc liber, ale daň z něj již platí právě Británii. Královští poradci z Kensingtonského paláce řekli pro The Sunday Express, že daně z příjmu by se mohly rozšířit i do celé rodiny a postihnout tak i prince Charlese či královnu, protože oba poskytují prostředky princi Harrymu a Meghan.

"Z finanční stránky je to velký problém. Královská rodina nemusela ještě nikdy předtím řešit něco podobného. Je to nejhorší noční můra královské rodiny, "vyjádřili se poradci přímo z paláce. Strach o peníze královskou rodinu zasáhl natolik, že si v blízké době najmou tým amerických expertů, aby zachránili alespoň z části to, co musí rodina kvůli Meghan obětovat.

Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle!

 

Video se připravuje ...

 

 

 

 



Přečtěte si
ivoadler
20. 11. 2018 • 10:43

Ale Veličenstvo, všichni přece víme, že britská královská rodina je součástí britského šoubyznysu. Plňte svou roli a buďte ráda za novou svěží krev.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.