Krize u Kate a Williama! Expertka prozradila detaily | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Krize u Kate a Williama! Expertka prozradila detaily

Kate a William.
Kate a William. (Foto Profimedia.cz)

Zatímco Princ Harry a Meghan Markle září štěstím a těší se na prvního společného potomka, princ William a vévodkyně Kate zažívají krizi.  Dopadla snad na dvojici krize osudných sedmi let vztahu?  Expertka na řeč těla promluvila o tom, jaká je mezi partnery situace.

Britská královská rodina si o víkendu připomněla 100. výročí ukončení 1. světové války. Při této příležitosti se v londýnském Royal Albert Hall konal vzpomínkový koncert, kterého se zúčastnila i královna Alžběta II. Po její pravici seděl druhý nástupce trůnu princ William a vedle něj vévodkyně z Cambridge.

Všude, kde se tento pár objeví, jsou fotografové v pozoru. Podle nejnovějších snímků páru se zdá, že manželé zažívají krizi a během koncertu došlo na ostrou výměnu názoru. Odbornice na neverbální komunikaci Nora Lauková, z jejich mimických projevů, očního kontaktu a práce s tělem usoudila, že je něco v nepořádku.

"V rámci neverbálního celkového projevu je u obou vidět významná míra konfrontace a vnitřních nezpracovaných pnutí. Při rozhovoru dochází u prince Williama k natažení těla a hlavy dopředu, do pozice konfrontace. Vévodkyně Kate je při konfrontaci tělem natočena zejména levou rukou směrem dopředu, od těla prince Williama, což vytváří bariéru a nesouhlas s tím, jaký názor prezentuje princ William. Oba jsou od sebe otočení dopředu a nejsou těly při sobě. Princ William podle typologie jeho osobnosti se projevuje jako ten, který si v dané chvíli názor prosazuje a nesouhlasí s tím, jaký způsobem je rozhovor, čímž mu uvnitř vzniká napětí / teplo, které potřebuje rukou uvolněním / posunem kravaty ventilovat. Mimika je u obou napnutá. Tento mimický projev u obou prozrazuje, že vnitřně si řeší a analyzují svá stanoviska, zpracovávají pocit vnitřního pnutí až konfliktu, " vyjádřila se odbornice Lauková pro tvnoivnky.sk.

Zda po sedmi letech od svatby vzniká skutečně mezi manželi krize, ukáže čas. William a Kate by ale nebyli první ani poslední pár, komu by vztah po sedmi letech krachl. Okolo sedmého roku manželství se totiž začínají partneři často otáčet za svým životem, potažmo manželstvím a hodnotit jej, což ne vždy vede k pozitivnímu závěru.

 Svatba prince Williama a Kate Middleton:



Přečtěte si
matylda-rut
16. 11. 2018 • 00:44

Mýlíš se, Kate je výborná ženská, ale on si nenechá moc říct, moc ji s dětmi nepomáhá, chce po ni, aby je dávala chůvám. Ona je zas mámou z celého srdce a zvyklá na to, že rodina je jeden celek. William ne, Diana a Charles rozvedeni, stále v hádkách, příliš často u chůvy. Kate stojí oběma nohama na zemi, on se už tak trochu cítí králem a tak se chová. On se dost změnil. Kate je chytřejší než on, kdyby nebylo ji asi by studium tak dobře nezvládl. Královna sází na Kate a její rozum, ne na Willyho.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.