Kate Middleton terčem kritiky! Tohle měla princi Georgeovi (4) zakázat | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Kate Middleton terčem kritiky! Tohle měla princi Georgeovi (4) zakázat

Kate by prý takové hračky neměla synovi dovolit.
Kate by prý takové hračky neměla synovi dovolit. (Foto: Reuters, ara)

Kate Middletonové je ostře kritizována poté, co dovolila malému princi Georgeovi, aby si hrál s pistolkou. Šlo sice jenom o neškodnou plastovou hračku, ale i tak se kvůli tomu na sociálních sítích rozpoutala doslova bouře.

Princ George si krátil čas hrou s pistolí, nožem a pouty v průběhu zápasu v pólu, kde se všichni členové rodiny velmi dobře bavili. Kritika přišla nečekaně. „Smutné vidět George hrát si se zbraní, zatímco celá země řeší problémy s kriminalitou,“ upozornil Daily Mail na názory, které se objevily na sociálních sítích.  Podle dalších lidí by bylo lepší, kdyby si syn prince Williama a Kate Middletonové hrál třeba s autíčkem nebo s míčem.

Pohled na prince George mířícího pistolkou v době, kdy dochází k nejrůznějším teroristickým útokům, je poměrně šokující a není se co divit, že Britové se bouří. Oficiální vyjádření k této nepříjemné události zatím královská rodina nevydala. Zřejmé ale je, že právě tento výběr hraček nebyl pro urozeného chlapce příliš vhodný.

 Princezna Charlotte a princ George si hrají s balónky

Video se připravuje ...

 

 

 



Přečtěte si
Ellen
13. 6. 2018 • 22:24

Bože,nedělejte z toho drama ! Není jediná která nechá svému dítěti si hrát s dětskou pistolkou! Je to jiz normální že kluci si hrají s pistolkou a holky s panenkou !

vigela
12. 6. 2018 • 22:09

Podle mne by se zbraně jako hračky neměly vůbec vyrábět. Pohled na dítě mířící na člověka pistolkou, třeba jen stříkací, je mi velmi nepříjemný.

234jarmila@...
12. 6. 2018 • 20:00

V tom případě, je ještě víc tupá!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.