Odvrácená tvář krásné vévodkyně: Tabu, o kterém se nemluví! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Odvrácená tvář krásné vévodkyně: Tabu, o kterém se nemluví!

Kate Middletonovou už zaměstnanci nemohou vystát.
Kate Middletonovou už zaměstnanci nemohou vystát. (Foto: ara)

Kate Middletonová vždy na veřejnosti působí jako usměvavá a milá žena. Jenže zaměstnanci z královského paláce mluví o šikaně a teroru právě z její strany. Mluví se dokonce o krutém zacházení, někteří zaměstnanci už dokonce podali výpověď.

Situace v domácnosti Kate Middletonové a prince Williama se stále více vyostřuje. Vévodkyně má prý tak velké nároky, že je to neúnosné i pro ty nejlepší zaměstnance. Právě díky přepracovanosti podala výpověď Sadie Rice, která u nich byla zaměstnaná dva roky. „Patřila k největším dříčům, ale nároky Kate jsou téměř neúnosné. Sadie téměř neměla vlastní život,“ psal o jejím odchodu britský Daily Mail.

Vévodkyně je prý na zaměstnance skutečně velmi ostrá, některým se dokonce zdá, že William se za její chování stydí. Navíc od té doby, co se princ Philipp vzdal královských povinností, Kate ještě přitvrdila, chce prezentovat svou rodinu jako dokonalou. Dokonce je prý schopná proměnit se v hrozného tyrana, aby bylo po jejím. „Má pěkně ostrý jazyk, ale používá ho jen na své poddané a manžela,“ tvrdí jejich zaměstnanci.

Zaměstnance prý nejvíce trápí kvůli dětem, ty vždy musí vypadat perfektně, jinak zaměstnance stihne trest. Třeba zamazané oblečení je u nich naprosto nepřípustné, princ George i malá princezna Charlotte se musí převlékat i čtyřikrát denně.

 Jak šel čas s Kate Middleton: Od roztomilé holčičky až po nejsledovanější ženu světa

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Leonie
1. 11. 2018 • 01:39

Diana nebyla milá na všechny. Dělala scény i v Charlesově sekretariátu a proháněla jeho zaměstnance. A také si vydupala propuštění některých z nich, kteří se jí vzepřeli. Podle mnoha vyjádření bývalých zaměstnanců, to byl nevychovaný fracek. A královská rodina si s ní nevěděla rady.

Leonie
1. 11. 2018 • 01:33

Kate ho nedovedla ke svatbě. Dotlačila ho tam její matka.

xcarodejka
20. 5. 2018 • 10:39

Wiliam není Charles, a Kate není hysterka, je to rozumná kozoroha. Jinak yb to ani nedovedla ke svatbě, když je to v podstatě člověk bez původu a "holka z ulice".

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.