Vévodkyně Kate v slzách: Z rozkazu královny musí pryč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vévodkyně Kate v slzách: Z rozkazu královny musí pryč!

Královna už neví, co by si na Kate vymyslela...
Královna už neví, co by si na Kate vymyslela... (Profimedia.cz)

Věčný souboj mezi britskou královnou Elizabeth II. a vévodkyní Kate nabírá na obrátkách! Královna jde přes mrtvoly a začíná plánovat Kate služební cesty, které by jí výrazným způsobem mohly zasáhnout do soukromého života.

Na základě rozkazu královny, který by se eufemisticky dal nazvat doporučením, musí vévodkyně z Cambridge doprovodit svého manžela prince Williama na oficiální cestě do Bhútánu, informoval web celebdirtylaundry.com. Vzhledem k tomu, že bylo veřejnosti 8. ledna oznámeno, že tato reprezentační návštěva se má uskutečnit na jaře bez udání konkrétního data, vstaly určitě Kate hrůzou vlasy na hlavě.


Vezmeme-li totiž v potaz, že astronomické jaro trvá od 20. března do 20. června, mohlo by se stát, že Kate prošvihne hned dvě důležité události ve své rodině! Předposlední dubnový den se totiž nese ve znamení pátého výročí sňatku Kate a Williama a 2. května slaví jejich malá princezna Charlotte své první narozeniny. Vzhledem k tomu, že na jaro naplánovala zákeřná královna mladému páru také návštěvu Indie, kterou by se mise do Bhútánu protáhla až na několik týdnů, mohlo by se skutečně stát, že ani jednu z oslav nestihnou. Nemluvě o případném riziku nakažení břišním tyfem, který je v Bhútánu zcela běžný…



Přečtěte si
sharka
12. 7. 2016 • 14:20

ať si tam jede královna sama!!!!!!!

yarda
20. 1. 2016 • 13:27

Vévodkyně si, doufám, ještě před svatbou uvědomila, že se nevdá za prince, budoucího krále, ale za Velkou Británii. A že se podle toho bude muset chovat.

-bello-
18. 1. 2016 • 14:02

Ježíšmarjá, břišní tyfus zrovna jim určitě hrozit nebude a jinak je to kravina .Normálně naplánovaná státnická ( královská ) návštěva

donaukinder
18. 1. 2016 • 11:02

To jsou zase bláboly. Nedělejte z vévodkyně mučednici, věděla, co jí čeká.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.