Princ George (3) v ohrožení života: Kate, tohle snad nemyslíš vážně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Princ George (3) v ohrožení života: Kate, tohle snad nemyslíš vážně!

Kate Middletonové je vyčítáno, že synka špatně hlídá.
Kate Middletonové je vyčítáno, že synka špatně hlídá. (Foto: Facebook, ara)

O víkendu se odehrála svatba Pippy Middletonové a britský deník Daily Mirror upozornil na jednu zajímavou, ale pro prince nebezpečnou skutečnost. Fotografie ze svatby totiž odhalily, že princ se ocitl ve smrtelném nebezpečí.

Je jasné, že princ George nemohl na svatbě vlastní tety chybět. Dokonce dostal jednu velmi důležitou úlohu. K oltáři nesl prstýnky a pak s ostatními dětmi házel na novomanžele konfety. Jenže v nebezpečí se princ ocitl už při příjezdu na svatbu.

Na obřad dorazil George vozem spolu s princeznou Charlotte a Kate Midlletovou. Děti s matkou seděli na zadních sedadlech vozu, ale zatímco Charlotte seděla klidně, princ se na sedačce postavil. A právě dopravní nehody, kdy děti cestují nepřipoutané, často končí velmi tragicky.

Přestože vůz jel pomalu a řídil ho profesionální řidič, budí nezodpovědné chování jeho matky rozpaky a obavy, že princ tak jezdí běžně.

Video: Záběry z příjezdu Pippy na svatbu

Video se připravuje ...

Předchozí Další

 

 



Přečtěte si
eva666
25. 5. 2017 • 07:27

Kdo to napsal (tedy ten článek), je opravdu vo..lem k pohledání. A je ve smrtelném nebezpečí, že mu praskne cévka, která okysličuje jeho chorý mozek.

donaukinder
24. 5. 2017 • 14:29

To je vejžblecht dne.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.