Williamova pomsta za příkoří v rodině pokračuje: Camilla dostala strašný zákaz!? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Williamova pomsta za příkoří v rodině pokračuje: Camilla dostala strašný zákaz!?

Princ William a Kate Middleton Charlesovu ženu zrovna nemusí.
Princ William a Kate Middleton Charlesovu ženu zrovna nemusí. (Profimedia.cz)

Co se opravdu děje v britské královské rodině, o tom urputně přemýšlí redakce společenských časopisů a rubrik nejen v Anglii. Už dlouho se mluví o tom, že Kate Middleton (33) a věčně opilá Camilla Parker-Bowles (67) spolu nevycházejí zrovna nejlépe. V poslední době ale přichází na přetřes vztah manželky prince Charlese a jeho syna Williama (32). Ten má své důvody, proč nemít macechu rád.

První z důvodů, proč by korunní princ William, po svém otci druhý v pořadí v nástupnictví na trůn po Alžbětě II. (89), nemusel mít rád Camillu Parker-Bowles, je nad slunce jasný. Byla to ona, která za pomoci podlých intrik rozdělila jeho otce a matku Dianu (†36). Druhým důvodem je zmíněná nevraživost alkoholičky na Kate Middleton a konečně do třetice všeho zlého nyní zahraniční bulvár propírá údajného milence Charlesovy druhé ženy. Tím má být nejmenovaný anglický herec.


Stručně řečeno, Camilla prý dostala zákaz navštěvovat George (1) a Charlotte. Mimo jiné už proto, že je to pro ně vlastně cizí osoba, která nemá nic společného s jejich krví. Otázkou ale zůstává, jestli to náhodou mazavce Camille není stejně jedno. O vnoučata prince Charlese podle Globe stejně nikdy nejevila příliš zájmu a věčně nervózní seniorku dětská všetečnost akorát rozčiluje. Takže pomsta? Ano i ne. Vlk se nažere a koza zůstane celá.



Přečtěte si
levandulova
10. 2. 2016 • 23:22

Diana byla jina osobnost? Zakomplexovana, nevyrovnana, nevzdelana. Kate je jina liga, sebevedoma, studovana...a podpora matky ji dostala tam, kde je.

prdyvrdy
8. 6. 2015 • 12:33

William je bačkora a ňuňta. Nemá mámu a tak je ve vleku MIdlettonů. Nakonec i ten Midletton na to nemá nervy a zdrhá Ta matka kate musí být děsně vlezlá hydra a Kate neschopná ženská, když musí mít za perdelí pořád matku... To Dian, po které pořád pokukuje, byla jiná osobnost. Tím nemyslím její amanty.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.