Švédsko zažilo pohádkovou svatbu: Princezna s černou hvězdou na zádech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Švédsko zažilo pohádkovou svatbu: Princezna s černou hvězdou na zádech!

Princ Carl Philip byl během obřadu tak nervózní, že se mu nedařilo nasadit nevěstě snubní prsten. Nakonec se mu to ale přece jen povedlo a dočkal se zaslouženého novomanželského polibku.
Princ Carl Philip byl během obřadu tak nervózní, že se mu nedařilo nasadit nevěstě snubní prsten. Nakonec se mu to ale přece jen povedlo a dočkal se zaslouženého novomanželského polibku. (Foto: Profimedia.cz, Reuters)

V sobotu se úderem půl páté rozezněly ve Stockholmu svatební zvony. Necelý rok po svém zasnoubení si v kapli královského paláce řekli své »ano« princ Carl Philip (36) a někdejší modelka Sofia Hellqvist (30).

Na pompézní obřad se sjely královny a princové nejen z Evropy. Nejslavnější panovnice ale chyběla – britská královna Alžběta II. (89) zrovna okázale slavila své dubnové narozeniny.



Autor:  kat

Přečtěte si
otylie.z.bolivie
15. 6. 2015 • 11:18

Jaká modelka, tím si jen přivydělávala, aby mohla financovat své studium, Sofia není žádná blbka, má dvě vysoké školy a svoji firmu, která je velmi úšpěšná a pomáhá chudým dětem ze JARu. Vybudovala několik škol a dětem které nemají na školné, dává možnost vzdělávat se. Takže žádná modelka, ale ženská, která tvrdě maká. To o ni nenapíší, ale co dělala před 8 lety to jo, blbci. To, že založila tuhle Pomoc dětem v nouzi ještě před tím než se seznámila s Carlem nepíší. Přitom je to jedna z nejznámějších charit. Kde opravdu pomůžou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.