William ukázal Camille, kde je její místo: Nenávistná alkoholička je prý vzteky bez sebe! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

William ukázal Camille, kde je její místo: Nenávistná alkoholička je prý vzteky bez sebe!

Princeznička Charlotte Elizabeth Diana
Princeznička Charlotte Elizabeth Diana (Foto Aha!: Zbyněk Pecák, Reuters, ČTK)

Charlotte Elizabeth Diana. Tři jména, která ovšem v daných souvislostech mohou působit jako třaskavina, obzvlášť v královské rodině. A zároveň je jasné, že se princ William (32) definitivně vypořádal se svou macechou Camillou Parker-Bowles (67), která tolik ublížila jeho mamince, princezně Dianě (†36).

Když princ William oznámil své babičce Alžbětě II. jméno malé princezničky, kterou před pár dny královské rodině porodila Kate Middleton (33), bylo jasné, jaký symbolický vzkaz je v kombinaci jmen zakódován. A nebyl určen nikomu jinému, než ginem věčně zpité agresivní manželce korunního prince Charlese (66), a možná i jemu samotnému.


Kate a Will mají smysl pro humor
Kate s Williamem to vymysleli vskutku šibalsky a těžko by je někdo mohl obvinit ze záměrné provokace. Dokázali totiž chytře uspokojit oba potenciální nespokojence - prababičku a dědečka holčičky, a přitom ještě uštědřit lekci Camille, která mladým manželům ztrpčuje život, kudy chodí. A má to svou logiku. Charlotte po Charlesovi, Elizabeth a Diana po královně a biologické babičce, která se vytoužené dívenky bohužel nedožila.

Vždycky ta druhá
Již v dobách, kdy Charles podváděl s Camillou nejen Dianu, ale tím i své dva syny a celou rodinu, musel jako trest uposlechnout královnina rozkazu, podle které ani v takové situaci nepřicházel rozvod v úvahu. Výsledkem toho bylo, že Dianu všichni litovali a vzývali ji jako bohyni za její osobní trpělivost a charitativní obětavost, na druhé straně se Camilla dočkala pouze opovržení a nelibosti veřejnosti. A oficiálně byla vždycky ta druhá, o které se nemluví. A William to otci zřejmě nezapomněl.

Dědeček a nevlastní babička moc radost nemají
Zlomová byla svatba Camilly s Charlesem v dubnu 2005, která vévodkyni z Cornwallu jednou provždy legitimizovala jako člena královské rodiny a ona tak dosáhla svého. Jenže to netušila, že přijde smeč v podobě Williamovy dcery, jejíž jméno jasně dává najevo, kdo byl vždy právoplatným členem královského rodu, a kdo ne. Podle zákulisních informací je alkoholem a zlobou prosycená Camilla vzteky bez sebe a ani nevychází na veřejnost. Překvapivě není spokojený ani Charles, který - když se dozvěděl s předstihem o plánovaném jménu Diana - ostentativně vyrazil v době porodu mimo Londýn i se svou manželkou. Vadí mu mimo jiné i šťouchanec, který ve jméně Charlotte nastražila Kate Middleton. Stejně se totiž jmenuje její sestra, i když jí všichni říkají domácí zdrobnělinou Pippa (31).



Přečtěte si
mekanikk
7. 5. 2015 • 22:06

a ještě dovětek...ono té ubožačce nic jiného nezbývá než hrát hru o lásce s mekem dál...kdyby toho nechala popřela by sama sebe. Ta nejkrásnější, nejchytřejší královna všech fitek Je opravdu ubohá a ještě to sama o sobě prozradila.

mekanikk
7. 5. 2015 • 22:01

divím se, že to tu naivní BLBADONU ještě baví...servírovat tady všem veřejně jak se mají s imaginárním mekem hrozně rádi. Dokonce pohádka dospěla do další kapitoly...ano ti dva spolu již spokojeně žijí a mají se rádi Vrchol stupidity, ona si to snad ani neuvědomuje jak je trapná a směšná. Asi je to jediný vztah který má a může jej veřejně prezentovat Jinak si to vysvětlit nelze, normální dospělí lidé-partneři opravdu nemají zapotřebí hrát takovou komedii. Jenže BLBADONA ji hraje sama se sebou. Chudinka.

anezat
7. 5. 2015 • 18:31

anezat
7. 5. 2015 • 18:29

Naštěstí je v Anglii vláda, tak myslím, že kdyby vládl Charles nebo William, asi by to bylo prašť jako uhoď. William s tou svou anorektičkou se příliš glorifikují, Charles s Camillou zas příliš zatracují. Nesympatičtější je mi Harry, na nic si nehraje, je přirozený, též William pomáhá lidem a je obdivuhodný, ovšem nesmí mít po svém boku tu vyzáblou anorektičku, která se všem tak akorát chechtá do k.s.i.ch.t.u, a tím se její bývalá krása akorát všem zprotiví. Za chvíli už bude mít tolik let jako Diana před smrtí a co dělá pro lidi, kteří potřebují pomoc?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.