Camilla Parker-Bowles slaví 71: Z jejího nařčení Kate málem kleplo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Camilla Parker-Bowles slaví 71: Z jejího nařčení Kate málem kleplo!

Camilla Parker-Bowles slaví narozeniny!
Camilla Parker-Bowles slaví narozeniny! (Foto: ara)

Nevlastní tchyně zkrátka očividně musí být zlá. Vévodkyně Kate od té své dostává pořádnou »čočku« – Camilla ji údajně osočila z toho, že prince George nepočala s manželem Williamem!

Kate Camille nesedla už od počátku. Je mnohem mladší, krásnější, oblíbenější... A ona je za tu zlou, která rozvrátila manželství prince Charlese s tragicky zesnulou Dianou (†36). Tak jí nezbývá než neustále útočit a doufat, že na ni přece jen nějakou špínu vyhrabe!


Když Kate Williamovi porodila syna George, celý svět oslavoval, jen Camilla dštila síru. Začala vyhrožovat, že teď už princ Kate nepotřebuje, odkopne ji a najde si milenku – přesně tak to přece udělal jeho otec Charles! Její zlé proroctví se ale nenaplnilo, láska mezi mladými manželi kvete dál, a tak se klidně pouští do dalších a dalších podlých útoků.
Nezahýbá-li William, tak určitě zahýbá Kate! Podle amerického společenského časopisu prý po ní Camilla žádala, aby testem DNA prokázala, že otcem malého prince je skutečně William! Jak ponižující...
Při jedné z hádek se proti své choti postavil i princ Charles. Když se nedočkala jeho podpory, naštvaně odkráčela z Buckinghamského paláce. A společenské weby už začínají spekulovat, že se Charles bude podruhé rozvádět...

Eskymáci hekáním odbourali Charlese a Camillu. Vévodkyně smích neukočírovala

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Milla
9. 5. 2021 • 04:17

No to je jasné,tady je jen otázka jestli Aha je vhodné číst.Velká škoda že královna je vůči tisku měkká,hnát to před soud byla by šance že si člověk přečte slušný a zajímavý článek místo těchto lží.Ach jo.

malavelka
18. 7. 2018 • 11:20

Kdo četl knihu o Camille/ životopis, počínaje dětstvím/ tak určitě dojde k tomu, že Camilla je silná osobnost, která zřejmě byla pro manželství s korunním princem mnohem vhodnější než emotivní Diana.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.