Zrazený princ Charles: Sluhovy pomluvy o budoucím rozmazleném králi... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zrazený princ Charles: Sluhovy pomluvy o budoucím rozmazleném králi...

Charles se bude asi divit!
Charles se bude asi divit! (Profi media.cz, Getty Images)

O princezně na hrášku zřejmě královna Alžběta (92) nejstaršímu synovi nevyprávěla, a chůvy taky ne. Princ Charles (69) se totiž chová podobně zhýrale, tvrdí jeho bývalý sluha.

„Dělá se pro něj všechno,“ prohlásil Paul Burrell, který proslul jako komorník Charlesovy exmanželky Diany (†36). Rozhovořil se pro dokument Obsluhování královské rodiny, který zařadila do nabídky webová televize Amazon. „Každé ráno mu žehlí pyžamo a tkaničky od bot. Špunt ve vaně musí být vždy ve stejné pozici a voda musí mít přesnou teplotu. Na kartáček mu sluha vytlačí jeden palec pasty,“ dodal Burrell a přidal i údajný osobní zážitek. „Jednou mi zavolal ze své knihovny a povídá, »Ó Paule, zdá se, že mi dopis od královny spadl do koše na papír, mohl byste ho vyndat?«“

Nedůvěryhodný zdroj
Burrell měl původně u královské rodiny dobrou pověst, po Dianině smrti dostal za své služby medaili, ale od té doby to s ním jde z kopce. O Dianě a královské rodině napsal čtyři knihy pamětí a drbů, dokonce vystupoval v několika laciných reality show.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.