Princ Charles: Šokující pravda o Meghan Markle! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Princ Charles: Šokující tvrzení o Meghan Markle!

Charles prozradil, co si myslí o Meghan Markle.
Charles prozradil, co si myslí o Meghan Markle. (Foto: profimedia)

Svatba prince Harryho s americkou herečkou Meghan Markle zprvu vyvolávala rozporuplné reakce. Objevily se i spekulace, že ze strany Meghan jde o vypočítavost a dlouhodobý plán. Od jejich květnové svatby utekly už měsíce a tak se na veřejnost dostávají i informace, co si o vévodkyni ze Sussexu myslí ostatní členové královské rodiny.

Manželka Prince Harryho se stala doslova miláčkem rodiny, přestože tak trochu magnetem na trapasy. Meghan Markle se ale podařilo dostat do přízně těm nejbližším. Dobře vychází s Kate Middleton, princem Williamem i královnou Alžbětou II.

Meghan navíc dobře vychází i s tchánem. „Charles vévodkyni velmi obdivuje a podporuje v tomto náročném období, které má se svým vlastním otcem. A co víc, myslí si, že Meghan je ta nejlepší věc, která se Harrymu mohla přihodit,“ prozradil zdroj.  Je jasné, že tak temperamentní ženě, jakou vévodkyně je, se takové tvrzení nebude ani trochu líbit.

 Královna Alžběta a vévodkyně Meghan poprvé samy spolu na akci

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.