Minulý rok pohořela, letos bodovala: Meghan štěstím bez sebe! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Minulý rok pohořela, letos bodovala: Meghan štěstím bez sebe!

Vévodkyně Meghan
Vévodkyně Meghan (Profimedia.cz)

Královská rodina každé Vánoce dochází na bohoslužbu do historického kostela v Sandringhamu. Obě vévodkyně se pak musí královně klanět. Tento úkon se ale minulý rok Meghan Markle (37) úplně nezdařil! Tentokrát své chyby ovšem napravila. Vysekla poklonu přesně, jak má být!

Její první »pokus« britská média nazvala »nejhorší poklonou historie«. Meghan je nicméně ženou inteligentní a ze svých chyb se řádně poučila! Říká se, že poklonu dokonce trénovala... „Jste slečna, musíte tedy mít pravou nohu před tou levou a až pak se poklonit. Navíc nejste tučňák a ruce tak máte založené v klíně,“ řekl o pokloně královský komorník. A jak se zdá, těhotná vévodkyně si rady opravdu vzala k srdci! Letos se o ní píše v dobrém. Body pak nasbíral i její outfit z kolekce Victorie Beckham (44). Ještě aby ne! V přepočtu ji totiž vyšel na 144 000 Kč!

Víte, že...

...kostel Svaté Máří Magdaleny v Sandringhamu je britskou královskou rodinou používán už od dob Viktoriánské Anglie (polovina 19. st.)? Byl postaven už ve století šestnáctém a považuje se za jednu z nejkrásnějších a nejlepších cihelných staveb na světě! Královská rodina jej hojně využívá pro různé slavnosti.

 Kate a Meghan na Wimbledonu



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.